3 Cinayet Aynı Tabancayla İşlenmiş - Son Dakika
Güncel

3 Cinayet Aynı Tabancayla İşlenmiş

Aralarında ablasının da bulunduğu 4 kişiyi öldüren katil zanlısı Deniz Ş.'nin (33) ele geçirilen tabancasının balistik incelemesi tamamlandı.

26.08.2013 15:58  Güncelleme: 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tabancanın Deniz Ş.'nin ablası Songül Polat'ın öldürülmesi ile alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı Aziz Caner Emre ile Harun Koçalı cinayetlerinde kullanıldığı belirlendi.

3'ÜNCÜ CİNAYET BIÇAKLA İŞLENDİ

Polis Deniz Ş.'nin Yaşar Deli'yi babasıyla kavga ederken gördüğü için öldürdüğünü tespit etmişti. Görgü şahitlerine göre Deniz Ş., babasını Yaşar Deli ile tartıştığını görünce müdahale etti. Deniz Ş., Yaşar Deli'ye "İki kişiyi öldürdüm. Git başımdan" diye uzaklaştırmaya çalışmıştı. Yaşar Deli'nin "İki kişiyi öldürdüysen git polise teslim ol" lafına sinirlenen Deniz Ş. onu bıçaklayarak öldürmüştü.

Fatih'te 3 saat arayla ablası Songül Polat ile Aziz Caner Emre ve Yaşar Deli'yi öldüren Deniz Ş., bir gün sonra Esenyurt'ta Harun Koçalı'yı öldürmüştü. Deniz Ş., saklandığı otoparkta yakalanmıştı. Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'nde bütün gece sorgulanan Deniz Ş. işlemlerinin bitmesinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilmişti.

Herhangi bir saldırı ihtimaline karşılık polis sevk sırasında geniş güvenlik önlemleri almış, Deniz Ş., özel harekat polislerinin kullandığı zırhlı bir araca bindirilmişti. Deniz Ş., çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Cinayet Aynı Tabancayla İşlenmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement