3. Dünya Savaşını Durduracak Kitap! - Son Dakika
Güncel

3. Dünya Savaşını Durduracak Kitap!

3. Dünya Savaşını Durduracak Kitap!

54 eşsiz eserin ünlü yazarı Akif Manaf'tan 3. Dünya savaşını durduracak nitelikte büyük idrak yaratacak önemli bir eser geldi.

07.05.2018 11:30  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEFRET PSİKOLOJİSİ

Nefret Psikolojisi, başlıbaşına nefreti konu alan dünyadaki tek kitap. Yazar, Nefretin kaynağının Sevgi olduğunu algılatıyor, daha okurken içsel bir devrim yaratıyor. Hepimizde var olan Nefret duygusunun ne kadar da kolay Sevgiye dönüşeceğini, hayretle okuyacaksınız!

Asırlardır yeryüzünde milyarlarca insan "benimki en iyisi" inancı yüzünden birbirini katletti. Kavga, dövüş, savaş ve benzerleri birer nefret patlaması olarak yaşandı. Kişi içinde birikmiş nefreti dışa vurarak nefret zehrinden kurtulmaya çalıştı. Çünkü kimse nefret etmeden savaş kazanamaz.

PEKİ NEDİR NEFRETİ DÖNÜŞTÜRMENİN YOLU?

Yazar, Nefret sevginin ters yansımasıdır. Yıkıcı duygu olan nefret, sevgi ve bencillikten kaynaklanır. Sevgi varoluşun temeli olduğu için ortadan kaldırılamaz fakat bencillik yok edilebilir." diyerek nefretin tek başına var olmadığını, sevgiden kaynaklandığını, sevginin her zaman nefrete üstün geleceğini, bu bir seçimdir diyerek idrak ettiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3. Dünya Savaşını Durduracak Kitap! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement