3'er Kez Ağırlaştırılmış Müebbet Istendi - Son Dakika
Güncel

3'er Kez Ağırlaştırılmış Müebbet Istendi

3\'er Kez Ağırlaştırılmış Müebbet Istendi

FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılmasına ilişkin aralarında eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da bulunduğu 15 isim hakkında 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

08.06.2017 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılmasına ilişkin aralarında eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da bulunduğu 15 isim hakkında 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame hazırlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlanarak aralarında eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da bulunduğu 15 şüpheli hakkında "Anayasayı İhlal", "Cebir ve Şiddet Kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ve TBMM'ni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs", "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" ve "6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanuna muhalefet" suçlarından iddianame hazırlandı. Başsavcılık tarafından onaylanan iddianame İstanbul 30'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

(Başak Akbulut

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 3'er Kez Ağırlaştırılmış Müebbet Istendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Afyonkarahisar'da midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı
    11:45 Afyonkarahisar'da midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar-Ankara kara yolu Susuz beldesi yakınlarında İscehisar Belediyesine ait midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırıldı.

  • Sarıkamış'ta Aile Destek Merkezi Kursları Kadınlara Meslek Öğretiyor
    11:44 Sarıkamış'ta Aile Destek Merkezi Kursları Kadınlara Meslek Öğretiyor

    Kars'ın Sarıkamış ilçesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi bünyesinde açılan kurslara katılan kadınlar, hem meslek öğreniyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. El sanatları, dikiş nakış, giyim, kuaförlük, rölyef, tel kırma, amigurimi, epoksi ve takı tasarım alanlarında eğitim alan kadınlar, ürettikleri ürünleri satarak gelir elde ediyor. Ayrıca, kursiyerlerin çocukları da merkezdeki oyun alanında el becerileri kazanıyor.

  • Bulgaristan'da 250 Yıllık Osmanlı Mirası Cami Yeniden Açıldı
    11:43 Bulgaristan'da 250 Yıllık Osmanlı Mirası Cami Yeniden Açıldı

    Bulgaristan'ın Sevlievo şehrinde bulunan 250 yıllık Eski Selvi Camisi, yangın ve doğal afetler nedeniyle uzun süredir kapalıydı. Duyarlı vatandaşların bağışlarıyla restore edilen cami, törenle yeniden ibadete açıldı. Caminin restorasyonuna Türk ve Müslüman kökenli birçok kişi destek verdi. Cami, Bulgaristan'da Türk ve Müslüman toplumunun kültürel mirasını koruma çabalarının bir örneği olarak önem taşıyor.

  • Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, tarihi Kov Kalesi'nde incelemelerde bulundu
    11:40 Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, tarihi Kov Kalesi'nde incelemelerde bulundu

    Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Esenyurt köyünde muhtar ve vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra tarihi Kov Kalesi'nde inceleme yaptı. Kov Kalesi, kentin önemli turizm destinasyonlarından biridir.

  • Ankara'da kumar oynatan iş yeri sahibine adli işlem yapıldı
    11:39 Ankara'da kumar oynatan iş yeri sahibine adli işlem yapıldı

    Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Mamak ilçesindeki bir iş yerinde kumar oynandığını tespit etti. Yapılan operasyonda, şarj aleti görünümlü oyun makinesi ele geçirildi ve iş yeri yetkilisi hakkında adli işlem başlatıldı. Oyun makinesi ve içerisindeki para muhafaza altına alındı.

  • Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına 4 değişiklikle çıktı
    11:39 Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına 4 değişiklikle çıktı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü konuk ettiği maçta son maçına göre 4 değişiklikle sahaya çıktı. Siyah-beyazlı ekip, sakatlıklar ve diğer nedenlerle 9 eksikle mücadele etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, maçı çocuklarla birlikte izledi. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise sarı kart cezası nedeniyle yedek kulübesinde yer alamadı.

  • Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Kalkınmayı Destekliyor
    11:38 Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Kalkınmayı Destekliyor

    Muğla Büyükşehir Belediyesi, S.S. Madenler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile işbirliği protokolü imzalayarak üreticilere 500 balya kaba yem dağıttı. Büyükşehir Belediyesi, yem bitkisi ekimi yaparak çiftçilere destek oldu.


Advertisement