3 ilde aranan FETÖ şüphelisi çift, Kahramanmaraş'ta yakalandı - Son Dakika
Güncel

3 ilde aranan FETÖ şüphelisi çift, Kahramanmaraş'ta yakalandı

3 ilde aranan FETÖ şüphelisi çift, Kahramanmaraş\'ta yakalandı

KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık ilçesinde, 'FETÖ/PDY üyeliği' suçlamasıyla 3 ilden haklarında arama kararı olan H.İ.İ. ve eşi H.İ. yakalandı.

23.09.2020 16:23  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık ilçesinde, 'FETÖ/PDY üyeliği' suçlamasıyla 3 ilden haklarında arama kararı olan H.İ.İ. ve eşi H.İ. yakalandı. Gözaltına alınan çiftin, örgütün gizli haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı belirlendi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce FETÖ/PDY ile iltisaklı kurumda çalışan, Siirt, Malatya ve Kahramanmaraş'ta hakkında aranması olan H.İ.İ.'nin, eşi H.İ. ile Pazarcık ilçesinde saklandığını tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, çifti düzenlediği operasyonla yakalayarak, gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen şüphelilerin, 5 hesaplı 'ByLock' kullanıcısı olduğu belirlenirken, H.İ. hakkında da Siirt'te arama kararı olduğu belirtildi. Ayrıca H.İ.İ.'nin, 'emniyetin mahrem yapılanması'nda 'örgüt ağabeyi' olduğu kaydedildi. Emniyetteki sorguları devam eden çift, ifadeleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 ilde aranan FETÖ şüphelisi çift, Kahramanmaraş'ta yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement