3 Kişinin Çadırda Ölü Bulunması - Son Dakika
Yerel

3 Kişinin Çadırda Ölü Bulunması

Antalya'da kaldıkları çadırda ölü bulunan 3 kişinin cenazesi otopsi yapıldıktan sonra yakınlarına teslim edildi.

25.02.2013 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da kaldıkları çadırda ölü bulunan 3 kişinin cenazesi otopsi yapıldıktan sonra yakınlarına teslim edildi.

Antalya'da adaklık kurbanlık satmak amacıyla kaldıkları çadırda ölü bulunan Şahin (26) ve Barış Ceylan (31) ile Hasan Doğan'ın (25) cenazelerine Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsi yapıldı. Otopsinin ardından yakınları cenazeyi alarak Uncalı Mezarlığı Morgu'na götürdü. Cenazelerin, burada yıkandıktan sonra Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinin Büyükkarabağ beldesine götürüleceği bildirildi.

Öte yandan olayda hayatını kaybeden Hasan Doğan'ın Konyaaltı ilçesindeki bir restoranda garsonluk yaptığı ve arkadaşları Şahin ve Barış Ceylan'ı ziyaret etmek için çadıra geldiği belirtildi. Ceylan'ın arkadaşlarının ısrarı üzerine geceyi çadırda geçirdiği ifade edildi.

Çadırın sahibi Şahin ve Barış Ceylan kardeşlerin babası Mehmet Ceylan, oğullarının turizmde bir süre çalıştıktan sonra geçimlerini sağlamayamadıklarını bu nedenle adaklık kurbanlık satmaya karar verdiklerini söyledi. Mehmet Ceylan, oğullarının bu amaçla 1 hafta önce Duraliler Mahallesi'ndeki boşluk araziye çadır kurarak adaklık kurbanlık satmaya başladıkları dile getirdi. Küçük oğlu Şahin Ceylan'ın evli ve "Mehmet" isminde 11 aylık bir oğlu olduğunu belirten Mehmet Ceylan, dün oğullarından haber alamayınca çadıra gittiğini ve burada oğullarının cesedini görünce büyük bir şok yaşadığını kaydetti.

Mehmet Ceylan, "Çadıra ilk girdiğimde gaz kokusunu hissetmedim. Oğullarımın tüpten zehirlendiğine inanmıyorum. Bölgede bulunan ve daha önce oğullarımı tehdit eden kurban satıcılarının zehirlediğini düşünüyoruz. Satıcılar, oğullarımı

'Burası bizim bölgemiz. Buradan gidin. Siz gitmezseniz biz sizi buradan göndermesini biliriz' şeklinde tehdit ediyorlardı. Bu olay araştırılmalı" dedi.

Duraliler Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde adaklık kurbanlık satmak amacıyla bir çadırda kaldıkları öğrenilen, Şahin ve Barış Ceylan ile Hasan Doğan'dan haber alamayan baba Mehmet Ceylan, çadırın bulunduğu bölgeye gelmişti. İki oğlu ve yanındaki kişinin çadırda hareketsiz yattığını gören Ceylan'ın ihbarı ile olay yerine gelen 112 ekipleri, üç kişinin öldüğünü belirlemişti. Çadır içerisinde piknik tüpü bulunduğu ve gençlerin tüpten sızan gazdan zehirlendiği iddia edilmişti.

Muhabir: Süleyman Elçin

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 3 Kişinin Çadırda Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement