3 Kişinin Yaralandığı Kahvehane Saldırısında 1 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

3 Kişinin Yaralandığı Kahvehane Saldırısında 1 Kişi Tutuklandı

Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde husumetlilerinin bulunduğu kahvehaneye silahlar ile ateş açarak 3 kişinin yaralanmasına sebep olduktan sonra yakalanan 3 şahıstan 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

19.12.2017 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde husumetlilerinin bulunduğu kahvehaneye silahlar ile ateş açarak 3 kişinin yaralanmasına sebep olduktan sonra yakalanan 3 şahıstan 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, iki gün önce Karapürçek ilçesi Teketaban Mahalle merkezinde bulunan kahvehaneye silahlar ile ateş açılması sonucu 1'i ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralanmıştı. 3 kişinin yaralanmasına sebep olan şahıslar olay sonrası kaçarak kayıplara karışmıştı. Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar sonucu saldırıyı gerçekleştiren 3 şahsın kuzen olduğu bilgisine ulaşıldı. Saldırıyı gerçekleştiren 3 şahıs, jandarma ekiplerince Karapürçek ilçesinde saklandıkları eve gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalandı. Adliyeye sevk edilen saldırganlardan A.K. isimli şahıs adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 3 Kişinin Yaralandığı Kahvehane Saldırısında 1 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement