3 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı çatışmada Sedat Peker bağlantısı - Son Dakika
Güncel

3 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı çatışmada Sedat Peker bağlantısı

İstanbul Maltepe'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı öne sürülen silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı. Ağır yaralandıktan sonra hastanede yaşamını yitiren Uğur Köroğlu'nun yurt dışına kaçan suç örgütü lideri Sedat Peker ile bağlantılı olduğu belirtildi.

13.05.2021 10:40  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başıbüyük Mahallesi'nde 16.30 sıralarında meydana gelen olayda; Mevlüt Mesut Bilgin'e ait araziye gelen 3 kişi, iddiaya göre arazi anlaşmazlığı yüzünden Mevlüt Mesut Bilgin ile tartışmaya başladı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

TARTIŞMA SİLAHLI ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ

Kavgada arazinin sahibi olduğu belirtilen Mevlüt Mesut Bilgin ile buraya gelen Metin Gökhan Ocakçı, Uğur K. ve Batuhan Ş. silahlardan çıkan kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne, Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

2 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı çatışmada Sedat Peker bağlantısı

3 KİŞİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Mevlüt Mesut Bilgin, Metin Gökhan Ocakçı ve Uğur Köroğlu yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. İki bacağından vurulan Batuhan Ş.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olay yerinde inceleme yaptı. Kavganın çıktığı yerde çok sayıda boş kovan ile birlikte silah bulundu. Polis, silaha incelemek üzere el koydu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

SEDAT PEKER BAĞLANTISI

Öte yandan Uğur Köroğlu'nun 18, Mevlüt Mesut Bilgin'in 17, Metin Gökhan Ocakçı'nın 13 suç kaydı olduğu öğrenildi. Uğur Köroğlu'nun Sedat Peker ile bağlantılı olduğu iddia edildi.

2 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı çatışmada Sedat Peker bağlantısı
2 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı çatışmada Sedat Peker bağlantısı
3 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı çatışmada Sedat Peker bağlantısı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı çatışmada Sedat Peker bağlantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Fero: devletin işine gelince iş adamı işine gelmeyince suç örgütü Sedatı kulanıp bi köşeye atınız bu bu millet eski millet değil gözünü açtı sandıkda görüşeceğiz 22 9 Yanıtla
  • Kıng: Resim çektirmiş kesin sedat tanımıyordur adamı bizim bakanlar nasıl makamında ağırladığı kripto para dolandırıcısını tanımıyorsa oda tanımıyordur 28 2 Yanıtla
  • Cahit Sağir: Mafyaya özel af çikaranlar utansin.Basit yaralama,kavga dan içerde binlerce kişi yatarken.Mafya ya özel af çikarimasinin hesabıni bu Halk sandikta elbette cezalqndiracktir.Görecek herkes.. 19 5 Yanıtla
  • abdi: devleti yönetenlerin mafya gibi yönetmesinden kaynaklanan işler bunlar. suya kanalı kim açarsa su o kanaldan gider. kanal açılmayan yerden su gitmez. 13 8 Yanıtla
  • tc: sorumlusu devlettir caniyi içerden çıkardılar asılması lazım böyle bölücü canilerin obc 6 15 Yanıtla
  • Kdmd: Ulan yuh be yuh bizim mahallede oldu 2 yıl önce oldu adamla işiniz bitti tabi şimdi davayı yeni açtınız 16 3 Yanıtla A.b: Sallama kardeşim vefat eden mesut bilgini iyi tanırım benim spor hocam olur kendisi olay daha dün oldu.... Mesut gayet iyi birisiydi 0 0
  • Coronaci: Memlekete bak milletin ayaginda nasir ciksa sedat peker basti diyecekler hahahhahahaha 14 4 Yanıtla
  • Akpp: Şu çıkarın gözü kör olsun Sedat peker i hemen harcadılar Birini özel afla dışarı çıkardılar 9 4 Yanıtla
  • Şizo : Adalet mülkün temelimiydi 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da Sabah Saatlerinden İtibaren Sağanak Yağış Etkisi
    06:57 İstanbul'da Sabah Saatlerinden İtibaren Sağanak Yağış Etkisi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. İstanbul'da sabah saatlerinde etkisini arttıran sağanak yağış D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement