3. Ligin Şampiyonluk Maçını Elinde Kitapla Stadyuma Gelenler İzleyebildi - Son Dakika
Spor

3. Ligin Şampiyonluk Maçını Elinde Kitapla Stadyuma Gelenler İzleyebildi

3. Ligin Şampiyonluk Maçını Elinde Kitapla Stadyuma Gelenler İzleyebildi

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği ve Anagold 24 Erzincanspor arasında oynanan maçı izlemek için stada gelen seyirciler bilet yerine getirdikleri kitapları bağışlayarak stada girdi.

22.04.2018 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği ve Anagold 24 Erzincanspor arasında oynanan maçı izlemek için stada gelen seyirciler bilet yerine getirdikleri kitapları bağışlayarak stada girdi. Kitap getirmeyenler ise stada alınmadı.

Kocaeli'nin 3. Lig temsilcisi Darıca Gençlerbirliği, sahasında oynayacağı Anagold 24 Erzincanspor müsabakasında, tribüne girmek isteyen seyircilerden bilet yerine kitap talep etti. Bir hafta önce duyurusu yapılan kampanyayı duyan taraftarların çoğunluğu ellerine aldıkları kitaplar ile stadın önüne gerek tribünlere girmek için sıraya girdi. Stadyum önüne yerleştirilen kumbaralara kitaplarını atan seyirciler daha sonra tribünde yerini aldı. Kitap getirmeyen seyircilerin stada girişlerine ise izin verilmedi.

Kampanya hakkında konuşan Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Darıca Gençlerbirliği uzun yıllardır şampiyonluk için mücadele eden bir takımımız. Bugün de inşallah son 3 maçından biri olan Erzincanspor maçına çıkıyor ve lider durumdayız. Tabi bu maça çıkarken bir kampanya başlattık. 'Kitabını getir, maça gir' kampanyası. Bu tabi ki kütüphanesi olmayan okullarımızla alakalı. Çok büyük bir rağbet gördü. Gördüğünüz gibi fanusun içerisinde çok sayıda kitap var. Vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hem bir tarafta sportif bir başarının paylaşımı söz konusu olacak hem de kitaplarla birlikte okumuş olduğu, daha sonrasında başkalarının da faydalanabileceği kitapların burada toplanması adına çok önemli bir proje" dedi.

Mücahid Vural: "Takımımız tamamen şampiyonluğa inanmış durumda"

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural ise, "Erzincan maçı bizim için final olabilecek bir maç. Biz bugün bu maçı alırsak şampiyonluğumuzu ilan etmiş olacağız. Taraftar ve futbolcularımız coşkulu. Darıcamız tamamen şampiyonluğa inanmış durumda. Bir hafta önce böylesine taraftarın yoğun olacağı bir maçta böyle bir kampanya yaparak da ihtiyacı olan okullarımıza kitap desteği sağlamak adına organizasyon yapmak istedik. Bölgemiz fazlasıyla rağbet gösterdiler. İnşallah yaptığımız kampanya da ihtiyaca binaen gerekli yerlere ulaşmış olur" diye konuştu.

Elinde kitaplarla maça gelen taraftarlar da kitap kampanyasının anlamlı olduğunu söyleyerek, ellerinden geldiğince kampanyaya destek verdiklerini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 3. Ligin Şampiyonluk Maçını Elinde Kitapla Stadyuma Gelenler İzleyebildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement