3. Mavikent Deniz Şenliği - Son Dakika
Güncel

3. Mavikent Deniz Şenliği

3. Mavikent Deniz Şenliği

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Mavikent Deniz Şenliği etkinlikleri, renkli görüntülere sahne oldu.

30.06.2017 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Mavikent Deniz Şenliği etkinlikleri, renkli görüntülere sahne oldu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Mahallesi Karaöz mevkisinde düzenlenen etkinlikler öncesinde, Mavikent Deniz Şenlikleri etkinliklerinin geleneksel hale getirilmesini arzu ettiklerini söyledi.

Kumluca'da bir deniz etkinliği yapılacaksa bunun merkezinin Mavikent olması gerektiğini ifade eden Çetinkaya, "Daha önceki yıllarda burada deniz etkinlikleri yapılıyordu. Ancak geçtiğimiz yıllarda ramazan ayına denk gelmesi dolayısıyla, etkinliklerimizin tarihinde değişiklikler olmuştu. Bi rde geçen yıl aynı etkinliği planlamamıza rağmen, yaşadığımız kötü olay nedeniyle etkinliğimizi yapamamıştık. Bugün burada gördüğüm bu güzel manzara, bu etkinliğe Mavikent halkımız sahip çıkmış ve bundan sonra da bu etkinlik en güzel şekilde devam ettirilecek." dedi.

Konuşmanın ardından yüzme ve su altında en uzun süre kalma yarışları gerçekleştirildi. 50 metre yüzme yarışında Yiğit Sevgül, 100 metre yüzme yarışında Cüneyt Karaöz, 200 metre yüzme yarışında Haktan Mithat Yorgancı ve 100 metre sırt üstü yüzme yarışında Mehmet Karaöz birinci oldu. Su altında bekleme yarışında ise İlyas Acar birinciliği elde etti.

Bir diğer etkinlikte ise yarışmacılar yağlı direkten bayrağı alabilmek için büyük mücadele verdiler.

Yarışmalar sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 3. Mavikent Deniz Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement