3 metrelik yılan müşterileri korkuttu! Süpermarket tahliye edildi - Son Dakika
Yaşam

3 metrelik yılan müşterileri korkuttu! Süpermarket tahliye edildi

Avustralya'da markette alışveriş yapan bir kadın, rafların arasından çıkan 3 metrelik bir pitonu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Süpermarket hemen tahliye edilirken, müşterilere korku dolu anlar yaşatan yılan ise bir torbaya koyularak ormanlık bölgede doğaya salındı.

18.08.2021 17:25  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dev böceklerin, vahşi hayvanların, yılanların günlük hayatın bir parçası olduğu Avustralya'da süpermarkette sıkça meydana gelen bir olay yaşandı. Sydney'de gönüllü olarak yılan avcılığı yapan Helaina Alati, baharat reyonunda alışveriş yaptığı sırada rafta karşısına 3 metre uzunluğunda dev bir piton çıktı.

SÜPERMARKET TAHLİYE EDİLDİ

Marketteki diğer müşteriler panik yaşarken, Alati yılanı soğukkanlılıkla etkisiz hale getirip dışarı çıkardı. Alati bir torbaya koyduğu yılanı daha sonra ormanlık bir bölgede doğaya saldı. Süpermarket, yılan dışarı çıkarıldığı sırada tahliye edildi.

Alışveriş yaparken raftan 3 metrelik yılan çıktı! Süpermarket tahliye edildi

"ÇOĞU İNSAN ÇILGINA DÖNERDİ"

Market rafında karşılaştığında yılanla arasında yalnızca 20 santim mesafe olduğunu belirten Helaina Alati, pitonun yalnızca "Merhaba" demek istediğini söyledi. Yılanın kendisinin karşısına çıkmasının büyük bir şans olduğunu ifade eden Alati, "Çoğu insan çılgına dönerdi" dedi.

Yılanın saldırgan olmadığını ve kolayca torbaya girdiği söyleyen Alati, "İlginç yerlerde yılan görmeye alışığım ama bunun bir süpermarkette olmasını beklemezdim" diye konuştu.

Alışveriş yaparken raftan 3 metrelik yılan çıktı! Süpermarket tahliye edildi
3 metrelik yılan müşterileri korkuttu! Süpermarket tahliye edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam 3 metrelik yılan müşterileri korkuttu! Süpermarket tahliye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum'un Bayat ilçesinde mahsur kalan kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı
    21:09 Çorum'un Bayat ilçesinde mahsur kalan kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

    Çorum'un Bayat ilçesinde bir çam ağacında mahsur kalan kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Bayat Belediyesi itfaiye ekipleri, 15 metrelik ağaca merdivenle çıkarak kediyi kurtardı. Kedinin sağlık sorunu olmadığı belirlenince serbest bırakıldı.

  • Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 3'ü Kullanılamaz Hale Geldi
    21:08 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 3'ü Kullanılamaz Hale Geldi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında, toplam 14 gecekondunun etkilendiğini ve 3'ünün kullanılamaz hale geldiğini bildirdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

  • Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı
    21:03 Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı

    Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazada, mitsubishi marka pikap aracın takla atması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini korurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.


Advertisement