3 Perde Bir' Oyun Beğeni Topladı - Son Dakika
Yerel

3 Perde Bir' Oyun Beğeni Topladı

3 Perde Bir\' Oyun Beğeni Topladı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Halk Eğitimi Merkezi’nde sahnelenen '3 perde bir oyun' adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

02.04.2014 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Halk Eğitimi Merkezi'nde sahnelenen '3 perde bir oyun' adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. Oyunda rol alan öğrenciler, performanslarıyla usta oyunculara taş çıkarttı.

Gülsay Oğuz Özkan'ın yazıp yönettiği "3 perde bir oyun" tiyatrosu Kapaklı Açı Dershanesi öğrencileri tarafından Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi'nde sahnelendi. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi'nde 14.00,16.30 ve 19.00 saatlerinde olmak üzere toplam üç seansta sahnelenen tiyatroda minik öğrenciler 'Biz de Reklam Filmi Çekeriz', 'Türk Polisi', 'Hırçın Tarçın' adlı oyunları sahneledi. Öğrencilerin sahnedeki performansına veliler alkışlarla destek verdi. Zaman zaman güldüren zaman zaman ise düşündüren oyunda öğrenciler büyük beğeni topladı. Tiyatro oyununu Açı Dershanesi Müdürü Demet Kurucu, veliler ve çok sayıda öğrenci izledi.

Kapaklı Açı Dershanesi ve diğer okullardan öğrencilerin bulunduğu tiyatro oyununda Anıl Gök, Anıl Mandacı, Ayşima Kutlu, Batuhan Özçevik, Beytullah Tatar, Baran Alp Oğuz, Burcu Çelikbaş, Burak Açıkgöz, Ceren Kocaaslan, Ceren Yaşar, Doğa Birsin, Emel Örgün, Feyza Kor, Görkem Ergeç, İrem Sude Garip, Melisa Domalı, Nazlı Çiçek, Nisa Özkan, Selin Açıkgöz, Selin Çoban, Sude Palabıyık, Sümeyye Kantaroğlu, Oğuz Tunç, Yeliz Genç" rol aldı.

"PROFESYONELLEŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ"

3 perde bir oyun tiyatrosunda gönüllü öğrenciler ile güzel bir çalışmaya imza attıklarını kaydeden Gülsay Oğuz Özkan, "Bu tiyatro oyunu için 45 gün 104 saat çalıştık. Oyunda toplam 23 öğrencimiz yer alırken, öğrencilerimiz Açı Dershanesi'nden ve diğer okullardan tercih edildi. Bu tiyatromuzu ilerleyen zamanlarda profesyonelleştirmeyi düşünüyoruz. Öğrencilerimiz reklam filmi çekimi, Türk polisinin ayrıcalığı ve kadın programlarını içine alan oyunlar yaptılar. Üç perde bir oyun tiyatrosunu başarılı bir şekilde sergileyen öğrencilerimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3 Perde Bir' Oyun Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement