3 Şehirde Kadına Şiddet Vahşeti: 6 Can Yok Oldu - Son Dakika
Güncel

3 Şehirde Kadına Şiddet Vahşeti: 6 Can Yok Oldu

Gaziantep, Manisa ve İstanbul'da dün patlak veren kadına şiddet olaylarında erkerler dehşet şaçtı. 3 ayrı şehirde 3 eş, 1 çocuk, 1 kayınpeder ve 1 kayınvalide hayata gözlerini yumdu.

21.06.2018 07:24  Güncelleme: 07:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 ilden 3 ayrı erkek vahşeti haberi geldi. Gaziantep'te Eyyüp Yakar, boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı evi bastı. Rastgele ateş açan Yakar eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü. Manisa'da Erkan Tankız, bir ay önce boşandığı Döne Aksu'yu, öldürdü. İstanbul'da ise psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Mehdin E., 2 yaşındaki kızı ile eşi Nurşen E.'yi boğarak öldürdü.

GAZİANTEP

DAMAT DEHŞET SAÇTI: 3 ÖLÜ, 1 YARALI

Gaziantep'in Nizip İlçesi'ne bağlı Bahçeli Köyü'nde bir çocuk babası Eyyüp Yakar (27), boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı kayınpederinin evini bastı. Pompalı tüfekle rastgele ateş açan Yakar, eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü, kayınbiraderini de yaraladıktan sonra 1 yaşındaki kızını alarak kaçtı. Daha sonra yakalanan Yakar, tutuklandı.

3 Şehirde Kadına Şiddet Vahşeti: 6 Can Yok Oldu

Gazete Habertürk'ten Yusuf Kılıç'ın haberine göre bir süredir işsiz olan güvenlik görevlisi Eyyüp Yakar ile 2 yıl önce evlendiği Gülşen (24) arasında 6 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle kavgalar yaşanmaya başladı. Genç kadın, kızını da alarak babası Bekir Köse'nin Bahçeli Köyü'ndeki evine döndü. Gülşen Yakar'ın boşanma davası açması üzerine Eyyüp Yakar kızının velayetini istedi ancak olumsuz yanıt aldı. Dün görülecek duruşma öncesinde kayınpederinin evine giden Eyyüp Yakar, pompalı tüfekle dehşet saçtı. Yakar'ın açtığı ateş sonucu eşi Gülşen, kayınpederi Bekir Köse (48) ve kayınvalidesi Gülsüm Köse (42) hayatını kaybetti, kayınbiraderi Yunus Köse (22) yaralandı. Saldırgan kızını da yanına alarak kaçtı. MOBESE kameralarını inceleyen güvenlik güçleri, Eyyüp Yakar ve kızının yerini tespit etti. 1 yaşındaki kızı yakınlarına teslim edilirken, Yakar tutuklandı.

3 Şehirde Kadına Şiddet Vahşeti: 6 Can Yok Oldu

ÖLÜ NUMARASI YAPTI

Nizip Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Gaziantep'e sevkedilen Yunus Köse'nin ise katliamdan ölü numarası yaparak kurtulduğu belirlendi. Köse'nin tüfekten çıkan saçmalarla yaralandıktan sonra hareketsiz şekilde bekleyip ölü taklidi yaptığı ve eniştesi Eyyüp Yakar'ın kızını alıp evden ayrılmasının ardından komşularından yardım istediği ortaya çıktı.

MANİSA

BOŞANDIĞI EŞİNİN CANINA KIYDI

DHA'nın haberine göre Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yaşayan Erkan Tankız (34), şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir ay önce boşandığı ve tekrar bir araya gelmek istediği Döne Aksu'yu (28), olumsuz yanıt alınca av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

3 Şehirde Kadına Şiddet Vahşeti: 6 Can Yok Oldu

Emlakçı Tankız, dün sabah saat 07.00 sıralarında, boşandığı, 1 çocuğunun annesi Döne Aksu ile tekrar bir araya gelme konusunu konuşmak için evine gitti. Ancak Aksu'nun kendisiyle görüşmek istemedi. Bunun üzerine Tankız, yanında getirdiği av tüfeğiyle ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Döne Aksu, olay yerinde öldü. Olay yerinden kaçan Erkan Tankız'ın yakalanması için jandarma çalışma başlattı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

3 Şehirde Kadına Şiddet Vahşeti: 6 Can Yok Oldu

İSTANBUL

EŞİNİ VE KIZINI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

İstanbul, Arnavutköy İmrahor Mahallesi'nde evlerinde 2 yaşındaki kızı Ecrin E. ve 19 yaşındaki eşi Nurşen E. ile yaşayan Mehdin E. iddiaya göre, psikolojik sorunları olduğunu ailesine anlatarak yardım istedi. 2 gün boyunca uyuyamayan Mehdin E., gece intihar etmeye kalkıştı. Jiletle sol göğsünün altını kesen Mehdin E., bıçakla kesiği biraz daha derinleştirdi. Cep telefonu şarj kablosu ile kendisini boğmaya da çalışan Mehdin E. bıçak yarasıyla öleceğini düşünerek, karısı ve çocuğunu da öldürme kararı aldı. Mehdin E., önce yatakta 2 yaşındaki kızı ile birlikte uyuyan eşi Nurşen E.yi, daha sonra da kızı Ecrin'i boğarak öldürdü.

3 Şehirde Kadına Şiddet Vahşeti: 6 Can Yok Oldu

POLİSTEKİ SUÇU KABARIK

Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre Mehdin E. sabah saat 06.00 sıralarında ambulansı arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve kızın öldüğünü, Mehdin E.'nin de yaralarının yüzeysel olduğunu görünce polisi aradı. Anne ve kızın cesetleri Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Mehdin E. de aynı hastanede tedavi altına alındı. Mehdin E. gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, 3 kanlı bıçak, 3 kanlı jilet ve 1 kanlı tığa incelenmek üzere el konuldu. Mehdin E.'nin, 6 kardeşiyle birlikte su tesisatı işiyle uğraştığı, ailesine ait 3 katlı binada kendi dairesinde yaşadığı öğrenildi. Mehdin E.'nin halasının torunu olan eşi Nurşen E. ile 3 yıl önce evlendiği, herhangi bir psikolojik raporunun olmadığı tespit edildi. Mehdin E.'nin kasten yaralama, çocuğun kaçırılması, hırsızlık ve uyuşturucu bulundurma suçlarından poliste kaydının olduğu belirlendi.

3 Şehirde Kadına Şiddet Vahşeti: 6 Can Yok Oldu

Son Dakika Güncel 3 Şehirde Kadına Şiddet Vahşeti: 6 Can Yok Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • trrooooo: hiçbirşey sebepsiz değildir. 4 7 Yanıtla
  • FİLOZOF: TÜM BUNLARIN ALTINDAKİ GERCEK NEDEN İŞSİZLİKTİR PARASIZLIKTIR GEÇİM ZORLUĞUDUR HER YERDE YABANCILAR UCUZA ÇLŞ TÜRKLER İŞSİZ KALIYOR 15 YILDA ÜLKE MAHFOLDU 9 2 Yanıtla
  • Zebani: Nasıl kıydınız bre mahluklar ? Tutunacakları dalları vardı daha. Belki yorgun, belki durgun ama yine de mutlu yine de umutlu, hayat dolu günleri vardı. 8 2 Yanıtla
  • Zebani: İbrahim Hakkı Hazretlerinin kitabında, Çarşamba gecesi girilen ilişki sonucu doğan çocuk katil ruhlu olur diyor. Olasılığı yüksekse lütfen çarşamba geceleri nefsimize hakim olalım. Bunlar gibi katil ruhlular yüzünden onca değerli kadınımız heba oluyor. Yazık 1 6 Yanıtla
  • Gsli : Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar, ne istediniz o gariplerden. İdam şart. 5 2 Yanıtla
  • Espiye Şahinyuva: Rabbim merhametli ,sevgili ,cana yakın en önemlisi ALLAH korkusu olan eş nasip etsin.... 7 0 Yanıtla
  • Gültekin: İdam şart 5 1 Yanıtla
  • laz ziyaaaa..: asınnn bunlarıı daaaa..kadınlarımıza,çocüklarımıza kakan eller kirilsinnn daaa 4 2 Yanıtla
  • 66: alçaklar hainler basit kişiliksiz mahluklar 5 0 Yanıtla
  • fatih44: Heeh tamam oldu şimdi. Yine sabah enerji mizi aldık. Yazık bu millete vallahi bu haberlerin muhatabı olmamalıyız. Biz eşine büyüğüne en küçük yaşta çocuğa hürmet eden saygı gösteren bi toplumduk...ne hale geldik. Saolsun çakma mafya dizileri herşeyi sildi süpürdü. 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Balıkesir'de Sporcu Gençlerle Buluştu
    15:20 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Balıkesir'de Sporcu Gençlerle Buluştu

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Balıkesir'i ziyaret ederek sporcu gençlerle bir araya geldi. Edremit Gençlik Merkezi'nde gönüllü gençler, sporcular ve öğrencilerle buluşan Bakan Yardımcısı, gençlerin görüş ve taleplerini dinledi. Bakan Yardımcısı ayrıca İvrindi ilçesinde yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı ve Gökçeyazı futbol sahasında çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

  • İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi
    15:19 İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi

    İstanbul Adalet Sarayı'nda terör örgütü DHKP-C üyeleri tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı. Törende konuşan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Kiraz'ın adalet mirasını layıkıyla ifa etmek gerektiğini vurguladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da törene katılarak Kiraz'ın makam odasına karanfil bıraktı.

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik'te Vatandaşlarla Buluştu
    15:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik'te Vatandaşlarla Buluştu

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen gece döneri sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Aktaş, Bursa'nın her köşesinde gülümsediklerini ve bu şehirde yaşamaktan mutlu olduklarını belirtti.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 20 İlçede Sağlık Merkezleri Açacak
    15:18 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 20 İlçede Sağlık Merkezleri Açacak

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçenin tamamında tam teşekküllü sağlık merkezleri açacak. Sağlık merkezlerinde ayakta muayene, teşhis ve tedavi, tahlil, enjeksiyon/pansuman, ağız ve diş sağlığı, psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı, diyetisyen ve evde bakım hizmetleri verilecek.

  • Çevre Bakanı Özhaseki: Kentsel dönüşüm için birlikte çalışalım
    15:17 Çevre Bakanı Özhaseki: Kentsel dönüşüm için birlikte çalışalım

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için herkesi birlikte çalışmaya çağırdı. Özhaseki, şehirlerin bakım ve ihtimam istediğini vurgulayarak, şehirlerin geleceğinin yerel yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılı olduğunu belirtti. Ayrıca, çarpık kentleşme ve deprem riskine dikkat çeken Özhaseki, kentsel dönüşümün önemine değindi ve herkesin bu konuda sorumluluk alması gerektiğini söyledi.

  • Yalova'da Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Başladı
    15:17 Yalova'da Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Başladı

    Yalova'da, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi' kapsamında 104 çiftçiye 300 kilogram çalı fasulyesi tohumu dağıtıldı. Proje kapsamında 300 dekar alanda üretim yapılması hedefleniyor.

  • Malatya'da yolcu treninde 18 kilo esrar ele geçirildi
    15:16 Malatya'da yolcu treninde 18 kilo esrar ele geçirildi

    Malatya'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Siirt Kurtalan-Ankara seferini yapan yolcu treninde uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı istihbari bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı ve cezaevine gönderildi.


Advertisement