3'üncü Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali başladı - Son Dakika
Güncel

3'üncü Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali başladı

3\'üncü Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali başladı

SAKARYA Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Ticaret Odası tarafından Sapanca ilçesinde düzenlenen 3'üncü Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali ilgi gördü.

16.09.2020 15:09  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAKARYA Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Ticaret Odası tarafından Sapanca ilçesinde düzenlenen 3'üncü Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali ilgi gördü.

Sapanca Kırkpınar Mahallesi'ndeki festival alanında 3'üncüsü gerçekleştirilen Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali'nin açılışına Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

3 GÜN SÜRECEK FESTİVALİ 30 BİN KİŞİNİN ZİYARET ETMESİ BEKLENİYORFestival Koordinatörü Remzi Adıyaman, 3 gün sürecek olan festivale 145 firmanın katıldığını belirterek, "Festivalimizi içinde bulunduğumuz pandemi sürecine uygun olarak Büyükşehir Belediyemiz ve Sağlık İl Müdürlüğümüzün destekleri ile salgına karşı tedbirli bir hale getirdik. Tüm stantlarımız dolu ve ziyaretçilerimizin her anlamda görmek istedikleri materyalleri bulabileceği bir festival oldu" dedi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, "İç ve dış mekan süs bitkiciliğinin kalbi şu anda Sakarya'da atmaktadır. Bu anlamda festivale güç veren, emek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise "Sektörün içinden gelen, bu sektörün nereye gideceğini bilen temsilcilerin görüşleri çok önemli. Sakarya, ülkemiz üretiminin yaklaşık yüzde 40'lık bir kısmını karşılıyor. Sakarya'mız birçok güzelliği bağrında barındırıyor. Sakarya çok kıymetli bir şehir. Bu varlığı, potansiyeli, değerlerimizi vizyona çevirmemiz lazım" dedi.Açılışı yapılan festivali 3 gün içerisinde 30 bin kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3'üncü Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement