3 Yaşındaki Engelli Çocuğa Yatak Hediye Edildi - Son Dakika
Güncel

3 Yaşındaki Engelli Çocuğa Yatak Hediye Edildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Manyas'ın kırsal Tepecik Mahallesinde doğuştan engelli üç yaşındaki Ferhat Güler'e ortopedik yatak yardımında bulundu.

22.09.2017 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Manyas'ın kırsal Tepecik Mahallesinde doğuştan engelli üç yaşındaki Ferhat Güler'e ortopedik yatak yardımında bulundu.

Baba Ahmet Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada doğum esnasında oksijensiz kaldığı için engelli olarak dünyaya gelen Ferhat'ın üç yaşında olmasına rağmen konuşamadığını ve yürüyemediğini belirtti.

Oğlunun fizik tedavi gördüğünü ve iyileşmesi için mücadele ettiklerini ifade eden Güler, "Maddi durumumuz iyi olmadığı için oğluma ortopedik bir yatak alamadık. Ben bu konuda yardımcı olmaları için Balıkesir Engelliler Derneğine müracaat ettim, onlar da Büyükşehir Belediyesine ihtiyacımızı iletmişler. Belediye yetkilileri, oğlum için ortopedik ve tam donanımlı bir yatak getirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 3 Yaşındaki Engelli Çocuğa Yatak Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla'nın Milas ilçesinde silahlı kavga: Yaralılar var
    00:12 Muğla'nın Milas ilçesinde silahlı kavga: Yaralılar var

    Muğla'nın Milas ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Olayda yaralıların olduğu öğrenildi. Hacı Abdi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bilinmeyen bir nedenden dolayı anlaşmazlık çıktı. İki grup arasında çıkan tartışma sırasında bir kişi silahla ateş açtı ve bir kişi yaralandı. Polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve bölgede gerginlik devam ediyor. Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

  • Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti
    23:59 Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, deplasmanda Paris Saint-Germain'i 3-2 mağlup etti. Raphinha ve İlkay Gündoğan'ın golleriyle Barcelona galip geldi. Rövanş mücadelesi 16 Nisan'da oynanacak.


Advertisement