3. Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

3. Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu Tamamlandı

3. Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu Tamamlandı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen 3.Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu 9-15 Eylül tarihleri arasında ADÜ Didim Sosyal tesislerinde gerçekleşti.

18.09.2013 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen 3. Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu 9-15 Eylül tarihleri arasında ADÜ Didim Sosyal tesislerinde gerçekleşti.

Koordinatörlüğünü ADÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Fatma Neval Genç'in yaptığı etkinlikte son yılların kamu yönetimi literatüründe üzerinde çokça durulan kavramlardan biri olan "Yönetişim" çerçevesinde yerel yönetişim, hesapverebilirlik, metropoliten yönetişim, Birleşmiş Miletler ve yönetişim e-devlet konuları tartışıldı.

Alanında uzman akademisyenler tarafından derslerin yürütüldüğü yaz okulunda; Sabancı Üniversitesi'nden Doç. Dr. F. Neval Genç ve Prof. Dr. Korel Göymen, 9 Eylül Üniversitesi'nden Prof. Dr. Zerrin Toprak Karaman, Hacettepe Üniversitesi'nden Prof. Dr. Muhittin Acar ve Doç. Dr. Mete Yıldız, Selçuk Üniversitesi'nden Prof. Dr. M. Akif Çukurçayır ve Doç. Dr. Tuğba Eroğlu, Pamukkale Üniversitesi'nden Prof. Dr. Hüseyin Özgür, Balıkesir Üniversitesi'nden Doç. Dr. Sedat Azaklı, ADÜ'den Yrd. Doç. Dr. A. Arda Yüceyılmaz ve Birleşmiş Milletlerden Dr. Leyla Şen gibi isimler görev aldı.

3. Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulunda; Çanakkale, Gazi, Giresun, Pamukkale, Hacettepe, Sakarya, Isparta, Namık Kemal, Adnan Menderes gibi Türkiye'nin farklı Üniversitelerinde öğrenim gören yüksek lisans ve doktora öğrencileri bir araya gelerek yetkin, konunun uzmanı akademisyenlerle yönetişim konusunu çok boyutlu olarak tanıma ve tartışma fırsatı buldu.

3. Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu'nun Koordinatörlüğünü yapan Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Fatma Neval Genç; yaz okuluna destek veren ADÜ rektörüne, hocalarına ve katılan öğrencilere teşekkür ettiğini belirtti. 3. Yönetişim Yaz Okulu ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu'nun katılımı ile gerçekleşen sertifika töreni ile sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3. Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement