30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.

30.08.2017 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıldönümü olan bu gün tüm yurtta ve dış temsilciliklerde olduğu gibi Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde de törenler ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

30 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00'da törenler başladı. Törene Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, resmi daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, resmi daire çalışanları, öğrenciler, güvenlik güçleri, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtına Kaymakamlık Çelengini İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan ve Belediye Başkanlığı adına çelengi İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan sundular.

Saat 10: 00'de saygı duruşu, akabinde İstiklal Marsı söylendi. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Çiçek yaptı. Çiçek, konuşmasında, 30 Ağustos zaferi zulme, hıyanete, eziyete ve sömürgeci heveslere karşı büyük bir darbe ve essiz kahramanlık olduğunu belirtti.

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Çiçek, "dün savaş meydanlarında Türk'ün bileğini bükemeyen mihrakların, bugün yerli işbirlikçileri ile mesafe almaya çabaları beyhude olduğu kadar sonuçsuz kalmaya da mahkum olacaktır. Nitekim emperyalist güçlerin maşası haline gelmiş Fetullahçı terör örgütü 15 Temmuz 2016 gecesinde yandaşlarıyla bu milletin istiklal ve istikbaline kast etmeye yeltenmiş; fakat milletimizle silahlı kuvvetlerimiz el ele vererek, şehitler ve gaziler pahasına bu ihaneti durdurmuştur. Bu asil millete 30 Ağustos ruhunun hep var olduğunu ve hep var olacağını bir kez daha göstermiş, bütün emperyalistlerin heveslerini kursaklarında bırakmıştır" dedi.

Tören Anadolu Lisesi Öğrencilerinin şiirler okunması ile sona erdi.

Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan makamında tebrikleri kabul etti.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement