30 Yıl Sonra Gelen Buruk Mutluluk - Son Dakika
Güncel

30 Yıl Sonra Gelen Buruk Mutluluk

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde 30 yılın ardından tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamile kalan 47 yaşındaki Zeynep Demirer, kontrol için gittiği hastaneden dönüşte geçirdikleri trafik kazasında eşi 52 yaşındaki Hüseyin Demirer'i kaybettikten 3.5 ay sonra doğum yaptı.

12.01.2012 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde 30 yılın ardından tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamile kalan 47 yaşındaki Zeynep Demirer, kontrol için gittiği hastaneden dönüşte geçirdikleri trafik kazasında eşi 52 yaşındaki Hüseyin Demirer'i kaybettikten 3.5 ay sonra doğum yaptı. Zeynep Demirer, bir taraftan 30 yıl sonra çocuk sahibi olmanın sevincini yaşarken, bir taraftan da eşini kaybetmenin acısıyla gözyaşı döktü.

Çaycuma'nın Kalafatlı Köyü Muhtarı Hüseyin Demirer ile Zeynep Demirer, 1982'de evlendi. Uzun yıllar aşılama yöntemini denemelerine rağmen çocuk sahibi olamayan çift, 2009'da Kıbrıs'ta özel bir hastanede ilk kez tüp bebek tedavisi gördü. Zeynep Demirer, başarısızlıkla sonuçlanan bu tedavinin ardından Nisan 2011'de Ankara'da özel bir hastanede gördüğü ikinci tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamile kaldı.

HASTANE DÖNÜŞÜ KAZADA ÖLDÜ

Her ay kontrol için Ankara'daki hastaneye giden çift, geçen 22 Eylül'deki kontrolün ardından dönüşte Gerede yakınlarında trafik kazası geçirdi. Hüseyin Demirer yönetimindeki 67 DD 121 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak takla attı. Kaza sırasında emniyet kemeri takılı olmadığı için araçtan fırlayan Hüseyin Demirer, olay yerinde öldü. O zaman 5.5 aylık hamile olan eşi Zeynep Demirer ile araçta bulunan arkadaşı Hayri Yiğit, yaralı kurtuldu.

İKİZLERDEN BİRİNE EŞİNİN ADINI VERDİ

Yıllardır, 'Baba' olma özlemiyle yaşayan eşini kaybeden Zeynep Demirer, hastanede gördüğü 2 günlük tedavinin ardından taburcu olurken, 2 Ocak'ta, Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde sezeryanle doğum yaptı. Zeynep Demirer, biri 2.8 kilo, diğeri 2.6 kilo dünyaya gelen bebeklerine Hüseyin Mutlu ve Muhsin Can isimlerini koydu.

"DÜĞÜNLERİNİ YAPMANIN HAYALİNİ KURUYOrdu"

Hastaneden taburcu olarak bebekleriyle evine dönen Zeynep Demirer, bir taraftan eşini kaybetmesinin acısını yaşarken, bir taraftan da 30 yıl sonra kucağına aldığı ikizlerinin sevincini yaşadı. Zaman zaman bebeklerinin başında gözyaşı döken Zeynep Demirer, "Eşim çocuk sahibi olmayı çok istemişti. Yıllar sonra tüp bebek tedavisine başladık. Hamile kaldığımı öğrenince çok sevinmişti. Çok mutluydu. Daha doğmadan, düğünlerini yapmanın hayalini kuruyordu. 'Altınlarını şimdiden alacağım' diyordu. Parmaklarına takıp gezdirecekti çocuklarını. Çok büyük hayalleri vardı. Ama çocuklarını göremedi" dedi.

Bir yandan sevinirken, bir yandan da üzüldüğünü söyleyen Zeynep Demirer, "Çok kötü bir durum. O olsaydı daha bir başka olurdu. Daha huzurlu olurduk. Bu acı anlatılmaz, yaşamak lazım. Söyleyecek bir şey yok" diyerek gözyaşı döktü.

YARIM KALAN TEDAVİSİNİ YAPTIRACAK

Kaza sırasında kaburgasında meydana gelen hasarın tedavisini, hamileliği nedeniyle tam yaptıramadığını da anlatan Zeynep Demirer, "Doktorlar, hamile olduğum için röntgenimi çekmedi. Bebek için riskli olabileceğini söylediler. Bu yüzden tedavim tam yapılmadı. Şimdi hastaneye gidip yarım kalan tedavimi yaptırmak istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 30 Yıl Sonra Gelen Buruk Mutluluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Genel Başkanı Özel:
    21:04 CHP Genel Başkanı Özel: "Marmaris'te de Muğla'da da Rantiyecilere Geçit Vermeyeceğiz"

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Marmaris’te halk buluşmasında konuştu, “Marmaris’i AKP’ye verip de Marmaris’in koylarını, varlıklarını, TÜRGEV, TÜGVA, Ensar’a kaptırmaya siz razı gelir misiniz? diye sordu. Muğla'da da 4 katı geçen bina olmadığını belirten Özel, "Eğer Muğla Büyükşehir’e AKP’nin adayı gelse, Muğla’da her yerde dikey mimarı, her yerinde rant söz konusu olacak. O yüzden Marmaris'te de Muğla’da da rantiyecilere geçit vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

  • Dicle Üniversitesi Öğrencileri Filistin'e İnsanlık Zinciriyle Protesto Yürüyüşü Düzenledi
    21:03 Dicle Üniversitesi Öğrencileri Filistin'e İnsanlık Zinciriyle Protesto Yürüyüşü Düzenledi

    Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi (DÜ) öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek için 'Filistin'e İnsanlık Zinciri' sloganıyla yürüyüş düzenledi. Yürüyüş, üniversite yerleşkesinde öğrenci işleri önünden başlayıp öğrenci yaşam merkezi önünde sona erdi. Yapılan açıklamada, yürüyüşün Gazze'de yaşanan vahşete karşı bir ses çıkarmak amacıyla gerçekleştirildiği ve umudun ve vicdanın sesi olmak için diğer üniversitelere de ilham kaynağı olması umulduğu belirtildi. Yürüyüşün ardından DÜ Rektörlüğünün desteğiyle açık alanda 750 kişilik iftar programı düzenlendi.

  • Siirt'te muhtar adaylığı kavgası: 9 yaralı, 2 kişi yakalandı
    21:03 Siirt'te muhtar adaylığı kavgası: 9 yaralı, 2 kişi yakalandı

    Siirt'in Baykan ilçesinde muhtar adaylığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1'i polis memuru 9 kişi yaralandı. Olayın ardından firar eden şahıslar Batman'ın Kozluk ilçesinde yakalandı.

  • Rize'de cenazeden dönenleri taşıyan taksinin bariyerlere çarpması sonucu 4 kişi yaralandı
    21:01 Rize'de cenazeden dönenleri taşıyan taksinin bariyerlere çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

    Rize'nin Uzunkaya mevkisinde O.S. idaresindeki bir taksi, Karadeniz Sahil Yolu'ndaki bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü ve beraberindeki 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Taksinin içindekilerin, İyidere ilçesindeki bir cenazeden döndükleri belirtildi.

  • Fransa Başbakanı, başörtüsü darp iddiasıyla istifa eden okul müdürüne iftira davası açılacağını söyledi
    21:00 Fransa Başbakanı, başörtüsü darp iddiasıyla istifa eden okul müdürüne iftira davası açılacağını söyledi

    Fransa Başbakanı Gabriel Attal, başörtüsünü çıkarmadığı için okul müdürü tarafından darp edildiğini öne süren öğrenciye iftira davası açılacağını söyledi. Öğrenciden başörtüsünü çıkarmasını istediğini fakat darp etmediğini savunan müdür ise sosyal medyadaki ölüm tehditlerinin ardından istifa etti. Fransa’da İslamcıların okullara yönelik tehditleri, iki öğretmenin öldürülmesinin ardından ciddiye alınıyor.

  • Ordu'da bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu
    21:00 Ordu'da bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu

    Ordu İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programına yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi katıldı. Programda öğrencilere Osmanlı geleneği olan 'diş kiraları' dağıtıldı.


Advertisement