30 Yıl Sonra Sevgililer Günü Kutladılar - Son Dakika
Güncel

30 Yıl Sonra Sevgililer Günü Kutladılar

30 Yıl Sonra Sevgililer Günü Kutladılar

Evliliklerinde 30 yılı aşmış Esenlerli 10 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde baş başa yaptıkları kahvaltıyla sevgilerini pekiştirdiler.

13.02.2019 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü için evliliklerinde 30 yılı aşmış dede ve ninelere Dede Torun Yaşam Merkezi'nde bir program düzenledi. İkinci baharlarını yaşayan yaşlı çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü konseptiyle hazırlanan ortamda önce kahvaltı ettiler, ardından da pasta kesip çay ve kahveler eşliğinde bu özel günde sevgilerini pekiştirdiler.

İLK DEFA KUTLADILAR

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) öğrencilerinin romantik şarkılarıyla katkı sunduğu programda, dedeler eşlerine çiçek verdi ve kestikleri pastalardan ikram ettiler. Uzun yıllar evli kalmanın sırlarını da anlatan çiftler, "Şimdiye kadar Sevgililer Günü diye bir şey kutlamadık. Bizim zamanımızda böyle bir şey yoktu" dediler. Esenler Belediyesi'nin kendileri için böyle güzel bir sürpriz hazırlamasından son derece memnun kaldıklarını belirten dede ve nineler, "Çok güzel oldu. Bizleri düşünenlere teşekkür ediyoruz" dediler.

Ayrıca, 62 yaşındaki Elvan Şimşek saygının evlilikte büyük önem taşıdığına değinerek, 'Dik kafalı olmamak lazım. Karşılıklı anlayış lazım. Gençler eşleriyle uyum sağlasın. Sevgililer günü bir gün değil her gündür. 365 gün iyi olmak lazım." ifadelerini kullandı.

SEVGİ, SAYGI VE GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ

Yaşlı çiftlerlerle bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, kendisinin de 27 yıldır evli olduğunu belirterek, "Eşler birbirlerinin sevdiklerini kendi sevdikleri kadar sevmeli. Beraber mutlu olunduğu gibi üzüntülerle ve sıkıntılarla da karşılaşılabilir. Zaten aile olmak o üzüntü ve sıkıntılar karşısında omuz omuza vermek demek bir bakıma. Sevgi, saygı ve güven; bu üçü çok önemli. Bu üç kurala eşler uyduğu sürece eşler mutluluklarına mutluluk katarlar ve ailenin huzuru artar " ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 30 Yıl Sonra Sevgililer Günü Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement