AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla Kimdir? - Son Dakika
Güncel

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla Kimdir?

AK Parti'nin 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cumali Atilla oldu. Peki, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Cumali Atilla kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

24.11.2018 16:14  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün 40 ilin belediye başkan adayları açıklandı. Bu 40 ilden biri de Diyarbakır'dı. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Cumali Atilla kimdir? kaç yaşındadır? Cumali Atilla nerelidir? Cumali Atilla hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla Kimdir?

CUMALİ ATİLLA KİMDİR?

Cumali Atilla aslen Elazığlı olup 1964 yılında doğmuştur. Cumali Atilla, 1990 senesinde Erzincan Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Daha sonra dil eğitimi ve yönetim sistemi konularında çalışmalar yapmak için 8 ay İngiltere'de bulundu. Türkiye'ye dönmesinin ardından Çorum Uğurludağ ve Afyon Çobanlar ilçesinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu.

KAYMAKAMLIK GÖREVLERİNDE BULUNDU

Ardından sırasıyla Giresun Piraziz, Muş Malazgirt, Bolu Mengen Kaymakamlığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı, Konya Beyşehir, Ankara Etimesgut Kaymakamlığı görevlerini yürüttü.

HALEN DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKANI

Halen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı hizmetine devam eden Cumali Atilla,31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Diyarbakır'ın belediye başkan adayı olmuştur.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla Kimdir?

Son Dakika Güncel AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement