33 İkizin Bulunduğu Okulda Karne Sevinci - Son Dakika
Güncel

33 İkizin Bulunduğu Okulda Karne Sevinci

33 ikizin bulunduğu okulda karne sevinciİZMİR - İzmir'in Buca ilçesindeki bin 400 öğrencinin öğrenim gördüğü Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu'nda tam 33 ikiz ve bir üçüz yapılan törenle karne sevinci yaşadı.

19.01.2018 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

33 ikizin bulunduğu okulda karne sevinci

İZMİR - İzmir'in Buca ilçesindeki bin 400 öğrencinin öğrenim gördüğü Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu'nda tam 33 ikiz ve bir üçüz yapılan törenle karne sevinci yaşadı.

Buca ilçesinde bulunan Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu'nda okuyan 33 ikiz ve bir üçüz öğrenci büyük sevinç yaşadı. Okulda karne töreni yapılırken törene Buca Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, öğretmenler ve veliler katıldı. Bin 400 öğrencinin bulunduğu Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu'nda, 33 ikiz ve bir üçüz öğrenciye özel tören gerçekleştirildi. Okul girişindeki merdivenlere dizilen öğrenciler, karnelerini İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve Kaymakam Çelik'ten aldılar. ilk dönem karnelerini alan 33 ikiz ve bir üçüz öğrenci büyük sevinç yaşadı. Karne töreninden sonra konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, "Bugün ikiz, üçüz öğrencilerimi ve aileleri ile birlikte kare sevinci yaşıyoruz. İkiz öğrencilerimize hem başarı hem de takdir beldelerini verdik. Bu anlamada güzel bir akademik başarının da var olduğunu görüyoruz. Ben özellikle destek veren ailelere, ciddi çalışma sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin güzel, eğlenceli, iyi bir tatil yapmalarını, ikinci dönemde iyi bir şekilde hazırlanmalarını bekliyorum" dedi.

Öğretmenleri karıştırıyor

Daha sonra 33 ikiz ve bir üçüz öğrenciler, aileleri ile karne sevincini yaşayıp fotoğraf çektirdiler. İkiz öğrencilerde Naz Demir, "İlk dönem çok güzel geçti. İkizim le birlikte aynı okuldayız ama farklı sınıflardayız. İkizimle anlaşıyoruz. Öğretmenlerimiz bizi çok karıştırıyor" dedi. İkizi Nil Demir de okulun iyi geçtiğiniz söyledi. İkizler anne ve babalarına takdir götürmenin sevincini yaşadı.

33 İkizin Bulunduğu Okulda Karne Sevinci
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 33 İkizin Bulunduğu Okulda Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement