35 Bin Öğrenciye Spor Malzemesi Desteği Gaziantep'ten Başladı (2) - Son Dakika
Spor

35 Bin Öğrenciye Spor Malzemesi Desteği Gaziantep'ten Başladı (2)

35 Bin Öğrenciye Spor Malzemesi Desteği Gaziantep\'ten Başladı (2)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZİYARET EDİLDİÖğrencilere yapılan spor malzemesi dağıtımının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlik ve Spor Eski Bakanı Osman Aşkın Bak, Procter&Gamble Türkiye ve Kafkasya Yönetim...

16.04.2019 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZİYARET EDİLDİ

Öğrencilere yapılan spor malzemesi dağıtımının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlik ve Spor Eski Bakanı Osman Aşkın Bak, Procter&Gamble Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti.

Gaziantep'in genç nüfusu ile dikkat çektiğini ve sporda marka şehir olacağını ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Gaziantep mevcut genç nüfusu açısından geniş bir hazineye sahip. Uluslararası olimpik organizasyonları Gaziantep'te gerçekleştireceğiz. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri kapsamında malzeme dağıtımı törenini Gaziantep'te başlattık. Bu da Gaziantep'e verdiğimiz önemin ispatlarından biridir" dedi.

Konuşmaların ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından katılımcılara günün anısına plaket verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Ziyarete katılanlar

Bakanın konuşması

Fatma Şahin'in plaket takdimi

Genel ve detay görüntüler

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 35 Bin Öğrenciye Spor Malzemesi Desteği Gaziantep'ten Başladı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement