360istanbul'da Yeni Bir Kışa Sımsıcak Bir Merhaba! - Son Dakika
Kültür Sanat

360istanbul'da Yeni Bir Kışa Sımsıcak Bir Merhaba!

360istanbul\'da Yeni Bir Kışa Sımsıcak Bir Merhaba!

Ünlü DJ David Penn'in coşku dolu performansıyla kışa merhaba.

03.10.2012 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Ekim 2012 tarihli tüm randevularınızı iptal edin, çünkü kışı karşılayan en iddialı partiye davetlisiniz! Birbirinden ünlü isimlerin konuk olacağı partiye ev sahipliği yapmaya hazırlanan 360istanbul'da canlı performansıyla House müziğin Amerikalı divası Danna Leese, dünyada Türkiye'yi başarıyla temsil eden DJ Tekin ve gecenin en büyük ismi İspanya'nın en ünlü DJ prodüktörlerinden David Penn ile bitmesini istemeyeceğiniz çok özel bir gece sizleri bekliyor.

Geceyi müzikle harmanlamayı sevenlerdenseniz, 360istanbul'un kışa merhaba partisine davetlisiniz! 6 Ekim Cumartesi, müzik tüm coşkusuyla akarken dünyanın en ünlü DJ'lerinden David Penn ile kendinizi DJ setinin başında hissedeceksiniz. David Penn'in performansı öncesinde sahne performanslarıyla büyük övgü toplayan Danna Leese ve Türkiye'nin tüm dünyaya adını başarıyla duyurmuş DJ'yi DJ Tekin ile renklenecek ve asla kaçırılmayacak bir gece sizleri bekliyor!

İspanya'nın tüm dünyada en meşhur DJ prodüktörlerinden biri olan David Penn, klasik piyano eğitimiyle adım attığı müzikte, son 17 yıldır house müziğin öncü isimlerinden biri olarak kariyerine devam ediyor. 90'ların Kulüp Klasiği  "The night train" ile ilk büyük başarısına imza atan ve sayısız ödül kucaklayan DJ, Simply Red, Junior Jack, Kiko Navarro, Robbie Rivera gibi büyük isimlerin remix çalışmalarında da yer aldı. House müziğin en ünlü plak şirketlerinden "Defected" için Ibiza'da gerçekleştirilen büyük partilerin de yıldızı olan David Penn, 360istanbul'da muhteşem bir performansa hazırlanırken gecenin diğer yıldızı Amerikalı sanatçı Danna Leese, canlı performansıyla ünlü DJ'e eşlik edecek. House diva Danna Leese'den önce "Defected Records"un ilk Türk DJ'i DJ Tekin'in setin başına geçeceği bu gece 360istanbul misafirlerinin uzun zaman akıllardan çıkmayacak bir şölene dönüşecek.

Kaliteli eğlencenin şaşmayan adresi ve tüm dünyanın yakından tanıdığı isimlere ev sahipliği yapan 360istanbul'da, kışa merhaba diyeceğimiz bu çok özel gecede yerinizi almayı unutmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 360istanbul'da Yeni Bir Kışa Sımsıcak Bir Merhaba! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement