360istanbul East'de Dolu Dolu Bir Hafta Sonu! - Son Dakika
Güncel

360istanbul East'de Dolu Dolu Bir Hafta Sonu!

360istanbul East\'de Dolu Dolu Bir Hafta Sonu!

It's a Beautiful Life, It's a Beautiful Summer diyerek 360istanbul East'de Adam Clay ile iki gün sürecek eğlence!

19.06.2012 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Yakası'na farklı bir renk katan 360istanbul East, yaz boyunca eğlencelerinde hız kesmiyor. Hit müziği seven Virgin Radio sponsorluğunda 23-24 Haziran'da iki gün sürecek muhteşem bir partiye ev sahipliği yapmaya hazırlanan 360istanbul East'in çok özel konuğu, dünya listelerini "Beautiful Life" şarkısıyla kasıp kavuran Adam Clay olacak.

360istanbul East'in muhteşem manzarasında yazın en renkli anlarına ortak olmaya hazır mısınız? Anadolu Yakası'nın eşsiz manzarasına sahip 360istanbul East, Virgin Radio ayrıcalığı ile iki gün sürecek partiyle hız kesemeden yazın tadını çıkartıyor. İsterseniz 23 Haziran Cumartesi gecesi "Beautiful Life" parçasıyla dünya müzik listelerinde yerini alan Adam Clay ile tüm gece eğlenceye devam edin... İsterseniz de 24 Haziran Pazar günü parmak arası terliklerinizi giyip Adam Clay'in muhteşem performansı ve perküsyon şovlar ile keyifli havuz partisine katılın... Dolu dolu bir hafta sonu için 360istanbul East'te buluşuyoruz...

Misafirlerinin keyifli anlarına ortak olan 360istanbul East'de Cumartesi gecesi, Adam Clay'in performansı ile ay manzarasının keyfini çıkartırken, Pazar günü havuz başında güneşin keyfini süreceğiniz partide birbirinden özel kokteyller eğlencenin sınırlarını zorlayacağınız ise kesin...

Bütün bir hafta sonu sürecek, yazın geldiğini iliklerinize kadar hissedebileceğiniz bu partide, unutulmaz bir performans sergileyecek Adam Clay, Born Again albümüyle büyük bir başarı yakaladıktan sonra "Beautiful Life" adlı parçasıyla dünyanın çok yakından tanıdığı bir isim haline geldi. Bob Siclar, 50 Cent, Sean Paul, Ferry Corsten, De La Soul, Fat Man Scoop, Mr Hudson, Chris Jones ve Âmânda gibi büyük isimlerle aynı sahneyi paylaşan Adam Clay, müzik kariyerine hızla ilerlemeye devam ediyor. Adam Clay muhteşem performansıyla Türkiye'nin en iyi yabancı müzik radyosu Virgin Radio katkılarıyla 360istanbul East'te müzikseverleri coşturmaya hazırlanırken, size sadece müziğin ritmiyle eğlencenin tadını çıkartmak kalıyor.

Adam Clay'in muhteşem performansıyla müziğin ve yazın coşkusunu sonuna kadar hissetmek istiyorsanız 23-24 Haziran'da 360istanbul East'in ayrıcalıklı dünyasında yerinizi almanın tam zamanı!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 360istanbul East'de Dolu Dolu Bir Hafta Sonu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement