38 yaşındaki koca, eşine sarkıntılık eden çiftçiyi tüfekle vurdu - Son Dakika
3.Sayfa

38 yaşındaki koca, eşine sarkıntılık eden çiftçiyi tüfekle vurdu

Denizli'nin Kale ilçesinde yaşayan Halil Ç., eşine sarkıntılık ettiğini iddia ettiği çiftçiyi, tarlada pusu kurarak tüfekle yaraladı. 38 yaşındaki koca, jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alınırken; jandarmadaki işlemlerinin ardından ise adliyeye sevk edildi.

11.05.2021 17:08  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Kale ilçesinin Gölbaşı Mahallesi'nde yaşayan çiftçi Bülent S, dün, öğle saatlerinde çalışmak için ailesiyle birlikte tarlasına gitti. Sungur, aile üyelerinden uzak bir bölümde traktörüyle çalışırken kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeğiyle açılan ateş sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Tüfekten çıkan saçmaların başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan çiftçi, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bülent S'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, jandarma şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

38 yaşındaki koca, eşine sarkıntılık eden çiftçiyi pusu kurarak tüfekle vurdu

İKİ EL ATEŞ ETTİ

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), yapılan inceleme sonucu şüphelinin Halil Ç. olduğunu tespit etti. Bu sabah yapılan operasyon sonucu evinde yakalanarak gözaltına alınan Halil Ç. ilk ifadesinde, eşine sarkıntılık ettiğini ileri sürdüğü Bülent S'yi pusu kurup, tüfekle iki el ateş ederek yaraladığını söylediği öğrenildi. Tüfeği sakladığı yeri ve olayı gerçekleştirdiği bölgeyi jandarmaya gösteren Halil Ç. jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

38 yaşındaki koca, eşine sarkıntılık eden çiftçiyi pusu kurarak tüfekle vurdu
38 yaşındaki koca, eşine sarkıntılık eden çiftçiyi pusu kurarak tüfekle vurdu
38 yaşındaki koca, eşine sarkıntılık eden çiftçiyi tüfekle vurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 38 yaşındaki koca, eşine sarkıntılık eden çiftçiyi tüfekle vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Aslan: Adalet ceza kesemeyince vatandaş kendi işini kendisi bitiriyor. 97 5 Yanıtla
  • Bilen biri: Önce kadını sorgulamak lazım...Herşeyi yapar,ortaya çıkıncada ya iftira der yada bana sarkıntılık ediyordu der...İki erkeği bitirdi,sıradakine az var.. 45 15 Yanıtla
  • TUNÇ06: önce kadınına sor ne yapmış? hiç bir erkek önüne bakan kadına bakmaz diye düşünüyorum. 39 20 Yanıtla
  • Hoca: İslam'da 4 şahit gerekir 33 10 Yanıtla
  • Dobra: Kadınlar çok fena yalan söyler.bir foyası ortaya çıkınca da gözü kararır bütün dünyayı bile ateşe atar. 30 9 Yanıtla
  • Yalanci: Tüm kadın cinayetleri ve bu tür cinayetleri ve intiharlin 95 av tüfeği ile gerceklesiyor.devletimiz av tufekelrini yasaklasin. Goreceksiniz ölümler azalacak inşallah 17 3 Yanıtla Evet: O zaman bıçak yasaklansın 6 0 Tepki : Silahsızlanma iyidir ancak bununda peşinde getirdiği daha büyük sıkıntıları günümüzde filistin örneğinde de görüyoruz. 0 0
  • Jopcuk: Adama pusu kurup vurmuş, adam sana iyilik yapıyor, sen adama pusu kurup, eşin bagirmamis, darp yok tecavüz yok. Eşinde bir sıkıntı var bu vuran caninin. Boğa kardeşimiz vurulmuş yazık olmuş. Mööö 10 6 Yanıtla
  • allli: acaba karşılk olabilirmi günahını almayım yorum 7 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • TARİŞ Pamuk Birliği'nde Sahte Delege İddiası Üzerine İnceleme Başlatıldı
    11:53 TARİŞ Pamuk Birliği'nde Sahte Delege İddiası Üzerine İnceleme Başlatıldı

    TARİŞ Pamuk Birliği'nin olağan genel kurulunda yapılan 'sahte delege' şikayeti üzerine Sanayi Ticaret Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldı. Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, sahte belgelerle delege yapıldığını tespit ettiklerini ve dosyaları ilgili bakanlık ve müdürlüklere ilettiklerini belirtti. Müfettişlerin incelemelerine başladığı bildirildi.

  • Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti
    11:52 Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti

    Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Yağmur Ateş, çıkardığı ilginç sesler ve hareketleriyle dikkat çekti. Yarışmacının tepkilerine ne cevap vereceğini şaşıran sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise yayına devam etmeye çalıştı.

  • Adana'da dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçundan aranan 2 kişi yakalandı
    11:51 Adana'da dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçundan aranan 2 kişi yakalandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan huzur güven uygulamasında 1 tabanca ve 12 fişek ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 1.97 gram uyuşturucu ve 66 tablet ele geçirilerek 2 şüpheli tutuklandı.

  • Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi
    11:49 Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi

    Bursa'da atv motosikleti ile yayaya çarptıktan sonra kaçan sürücü, 1 kilometre ileride vatandaşlar tarafından yakalanıp darp edildi. Sürücü, polis ekiplerine teslim edildi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Özlüce Bulvarı üzerinde meydana geldi. Atv sürücüsü çarptığı yayanın arkadaşları tarafından yakalanarak darp edildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek sürücüyü gözaltına aldı.

  • 15 Aylık Bebek Umreye Gitti
    11:48 15 Aylık Bebek Umreye Gitti

    Ali ve Tuğçe çiftinin minik oğulları Aslan Gündoğan, ailesiyle birlikte umreye gitti. 20 günlük umre vazifesini yerine getirecek olan Aslan, ilgi odağı oldu. Anne Tuğçe Gündoğan, oğlunu da yanında götürmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl: 2024 yılında yatırımlar için 439 milyon TL harcandı
    11:47 Bilecik Valisi Şefik Aygöl: 2024 yılında yatırımlar için 439 milyon TL harcandı

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 2024 yılının ilk 3 ayında yatırımlar için 439 milyon 693 bin TL harcandığını açıkladı. Aygöl, 2024 yılında uygulanacak 225 adet proje yatırımının toplam tutarının 8 milyar 641 milyon 889 bin TL olduğunu belirtti.

  • Elazığ'da 217 okul çevresi denetlendi, 5 araca ceza kesildi
    11:45 Elazığ'da 217 okul çevresi denetlendi, 5 araca ceza kesildi

    Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 217 okul ve çevresinde şüpheli şahıslar, araçlar ve metruk binalar kontrol edildi. Ayrıca Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 221 okul servis aracı denetlendi ve kurallara uymayan 5 araca ceza kesildi.

  • Tekirdağ'da yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi
    11:43 Tekirdağ'da yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

    Tekirdağ'da polis ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonda Ayaspaşa Mahallesi'nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığını tespit etti. O.D. isimli şahsa ait ikamette yapılan aramada 336 adet uyuşturucu hap ve 12.5 gram bonzai maddesi ele geçirildi. O.D. gözaltına alındı.


Advertisement