Ülkeye kaçak giren Afgan'ın ateşi 39 derece çıkınca hastaneye kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Ülkeye kaçak giren Afgan'ın ateşi 39 derece çıkınca hastaneye kaldırıldı

Sivas'ta kimlik sorgusunda ülkeye kaçak girdiği belirlenen Afgan uyruklu şahıs, 39 derece ateşinin olduğu belirlenince hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri caddeden geçen vatandaşları şahsa yakın geçmemeleri konusunda uyardı.

01.06.2020 13:43  Güncelleme: 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta polisin şüphelenerek kimlik sorgusu üzerine ülkeye yasa dışı yollardan girdiği tespit edilen Afganistan uyruklu şahıs, 39 derece ateşinin olduğunu söylemesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri yürüyen vatandaşları şahsın yakınından geçmemesi için uyardı.

POLİS VATANDAŞLARI UYARDI

Sivas'ın Atatürk Caddesi Kepçeli Kavşağı'nda polisin şüphelenerek kimlik sorduğu C.A. kaçak yollarla ülkeye giriş yaptığını ve kimliğinin olmadığını söyledi. Afganistan uyruklu olduğunu belirten C.A., hasta ve yüksek ateşli olduğunu söyledi. Bunun üzerine olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, C.A'nın ateşinin 39 derece olduğunu tespit etti. Bu sırada polis ekipleri de cadde üzerinde yürüyen vatandaşları C.A.'nın yakınından geçmemesi için uyardı. C.A., ambulansla Sivas Numune Hastanesi Çok Amaçlı Geriatri Merkezinde (ÇAGEM) kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ülkeye kaçak giren Afgan\'ın ateşi 39 derece çıkınca hastaneye kaldırıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ülkeye kaçak giren Afgan'ın ateşi 39 derece çıkınca hastaneye kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement