4.000 Kişi Eşliğinde Tozu Dumana Kattı! - Son Dakika
Kültür Sanat

4.000 Kişi Eşliğinde Tozu Dumana Kattı!

4.000 Kişi Eşliğinde Tozu Dumana Kattı!

Türk rock müziğinin en sevilen gruplarından Duman, Kerki ve Solfej'in düzenlediği Açıkhava Güz Konserleri kapsamında Bursa'da sevenleri ile buluştu.

22.09.2018 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nu saatler öncesinden doldurmaya başlayan 4,000 kişilik coşkulu kalabalık, grup üyelerinin sahneye çıkması ile birlikte büyük bir alkış tufanı kopardı. 1999 yılından bugüne dillere dolanan 'Seni Kendime Sakladım', 'Elleri Ellerime' ve 'Senden Daha Güzel' gibi kendileri ile özdeşleşen şarkılarını binlerce kişilik koro eşliğinde seslendiren grup üyeleri, enerjileri ile müzikseverlerden tam not aldılar.

BURSA KAAN ''BABA''YI BAĞRINA BASTI...

Öte yandan grubun solisti Kaan Tangöze konserin ortalarına doğru şarkı arasında ''Dünyanın en tatlı babası hoş geldin'' diye bağıran bir hayranına ''Hoş bulduk'' yanıtını vererek ilginç bir diyaloğa imza attı. Bir süre önce sevgilisi Kıvılcım Ural'ın hamilelik haberini alarak büyük bir mutluluk yaşayan Tangöze, sevgilisinin yokluğunda çıktığı Bursa konserinde ''Beni Yak'' şarkısını ise peş peşe iki kez seslendirdi. Şarkı içinde geçen ''Bir Kıvılcım Yeter Ben Hazırım Bak'' sözlerinin adından elini gökyüzüne kaldırması dikkatlerden kaçmayan Tangöze, bu hareketiyle kendisinden kilometrelerce uzakta lan sevgilisine de şarkılarla mesaj gönderdi.

Yaklaşık iki buçuk saat süren konserin finalinde seyircilerin tezahüratları eşliğinde bir kez daha sahneye dönen grup üyeleri, programı yarım saat daha uzatarak müzikseverleri adeta mest ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 4.000 Kişi Eşliğinde Tozu Dumana Kattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement