4. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

4. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı Açıldı

4. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı Açıldı

77 yayınevinin katıldığı 4. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'na, 70 yazar ve sanatçı Antalyalı kitapseverlerle bir araya gelecek.

18.09.2013 15:45  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı açıldı.

Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi'nde, "kitaplar yaşadıkça" sloganıyla düzenlenen fuarın resmi açılış töreninde konuşan Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, bir yılda Antalyaspor'un maçlarına 44 bin, devlet tiyatrosuna 48 bin, opera, bale, konservatuar ve çeşitli etkinliklere yaklaşık 500 bin kişinin katıldığını ifade ederek Antalya'da yılda iki defa yapılan kitap fuarına ise yaklaşık 250 bin ziyaretçinin geldiğini bildirdi.

Yüksel,  "Antalya'da okuryazarlığa ve kültür sanata hemşehrilerimizin sahip çıktığını görüyoruz. Korsan yayıncılıkta herkes mücadele ediyor ama asıl karşı çıkışın okuyuculardan gelmesi gerekir" dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise dört yıl önce "okumak lazım" temasıyla başlattıkları kitap fuarının bu yıl "kitaplar yaşadıkça" sloganıyla düzenlediklerini ve fuara Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

70 yazar ve sanatçı kitapseverlerle biraraya gelecek

Bu yıl 77 yayınevinin katıldığı fuarda, Sinan Yağmur, Ahmet Ümit, Banu Avar, Nihat Hatipoğlu, Uğur Dündar, Ece Cemal Nur Sargut, Ece Temelkuran, İpek Ongun, Nihat Genç, Aret Vartanyan, Cezmi Ersöz, Kahraman Tazeoğlu, Ali Kırca gibi 70 yazar ve sanatçı Antalyalı kitapseverler ile bir araya gelecek. Saat 10.00-21.00 arasında ziyarete açık kalacak fuar, 25 Eylül'de sona erecek. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 4. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement