4 Aralık Dünya Madenciler Günü - Son Dakika
Güncel

4 Aralık Dünya Madenciler Günü

4 Aralık Dünya Madenciler Günü

Zonguldak’ta 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

04.12.2018 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Zonguldak Valiliği önündeki çelenk koyma töreninde Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı ve üyeleri, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ve sendika temsilcileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı Atatürk Anıtı önüne çelenk bıraktı.

Törende konuşan Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı, günün anlam ve önemi belirten bir konuşma yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Günümüz Atatürk anıtına çelenk koyarak başladı. Ben bu vesileyle ülkemizde geçmiş yıllarda yaşadığımız maden facialarında hayatını kaybeden Soma'da, Kozlu'da ve daha ülkemizin bir çok bölgesinde hayatını kaybeden maden işçilerini saygıyla anıyorum. Maden sektörü çok önemli bir sektör olmasına rağmen gerekli önem verilmiyor. Bu önemin verilmesinin talep ediyoruz. Bu vesile ile tüm madencilerin 4 Aralık Dünya Madenciler gününü kutluyorum" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 4 Aralık Dünya Madenciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.


Advertisement