4. Danışma Meclis Toplantısı - Son Dakika
Güncel

4. Danışma Meclis Toplantısı

4. Danışma Meclis Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi Bağlar İlçe Başkanlığı Dördüncü Danışma Meclis Toplantısı Gerçekleşti.

25.06.2012 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanlığı 4. Danışma Meclis toplantısı yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Bağlar ilçe başkanlığında gerçekleşen dördüncü danışma meclisi toplantısı, Diyarbakır da ki diğer ilçe başkanlarının katılımı ve geniş bir üye kitlesinin katılımıyla gerçekleştirildi. Danışma Meclisi Toplantısına, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, Ak Parti Hani İlçe Başkanı Ali Aktay, Ak Parti Çüngüş İlçe Başkanı Z.Hüseyin Uzun, Ak Parti Çınar İlçe Başkanı Fesih Delil katıldı.

Açılış Konuşmasını Erdal Erdal Yaptı:

Erdal halkın toplantılara ve etkinliklere gösterdiği ilgiden dolayı katılan katılımcılara teşekkürlerini iletti. Teşkilatın aktif bir çalışma gösterdiğini ve bu çalışmaların bağlar halkının, ak parti bağlar yönetimine olan güveni arttırdığını belirtti. Erdal, "Bizim yönetimimiz göreve geldiği gün üye sayımız 22.155 iken çalışmalarımıza hız vererek kısa bir süre içinde üye sayımızı 9.334 arttırarak 31.463 yapmayı başardık" dedi.

Erdal kendilerine ulaşan yardıma muhtaç kişileri gerek kendileri gerekse de sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına yönlendirdiklerini ve bu yönlendirmeden sonra da mağduriyetlerinin giderilip giderilmediğini takip ettiklerini belirtti. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfınında bu konu da üzerine düşeni yapması gerektiğini belirtti. Şu ana kadar gerek kaymakamlık ve gerekse de sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına göndermiş olduğumuz on bin vatandaşımızdan, şartları uygun olan beş bin vatandaşımıza nakdi yardım da yapılmıştır.

Faaliyet Raporları Okundu

ylık faaliyet raporlarının da açıklandığı danışma meclisi toplantısında, birim başkanlıkları ve kadın ve gençlik kolları faaliyetlerini açıkladılar.

Yoğun Katılım Sağlandı

Adalet ve Kalkınma Partisi Bağlar İlçe Başkanlığında dördüncüsü düzenlenen danışma meclisi toplantısına yoğun bir katılım oldu. Mahalle temsilcilerinin de yoğun olarak katıldığı toplantı coşku içinde geçti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4. Danışma Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement