4 günlük yasak sonrası manzara izlemeye giden vatandaşın tutkusu pahalıya patladı - Son Dakika
3.Sayfa

4 günlük yasak sonrası manzara izlemeye giden vatandaşın tutkusu pahalıya patladı

Kastamonu'da 4 günlük sokağa çıkma yasağı sonrası seyir terasında denizi seyreden vatandaş, kamyonetinin el frenini çekmeyi unuttu. Bir süre sonra freni boşalan kamyonet, 30 metrelik uçuruma yuvarlandı.

28.05.2020 09:44  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Cide'de 4 günlük sokağa çıkma yasağı sonrası Tuğtepesi Seyir Terası'na kamyonetiyle çıkan Mürsel Gökdamar, kamyonetinin el freninin çekmeyi unuttu. El frenini çekmediğinden habersiz aşağı inen vatandaş, kamyoneti 30 metrelik uçurumdan yuvarlanınca neye uğradığını şaşırdı. Olay yerine gelen Cide itfaiye ekipleri, talihsiz adamın kamyonetini uçurumdan çıkardı.

Deniz manzarası pahalıya patladı! El frenini çekmeyi unutan adamın kamyoneti uçuruma çakıldı

EL FRENİNİ ÇEKMEDEN KAMYONETTEN İNDİ

Edinilen bilgiye göre, koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 81 İl'de Arefe Günü ile Ramazan Bayramı boyunca 4 gün süreyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Şenpazar ilçesinde ikamet eden ve sık sık gittiği deniz manzarasını özleyen Mürsel Gökdamar, kısıtlamanın sona erdiği ilk günde kıyısı olan Cide ilçesine gitti.

Cide'nin Tuğtepesi Seyir Terasına kamyonetiyle çıkan Mürsel Gökdamar, Cide ilçesi ile deniz manzarasını seyretmeye başladı. Kamyonetinden el frenini çekmeden inen Mürsel Gökdamar, yeşil ile mavinin eşsiz güzelliğini seyrettiği sırada kamyoneti boşalarak uçuruma yuvarlandı.

4 günlük yasak sonrasında sokağa çıktığı ilk gün hayatının şokunu yaşadı

KAMYONET UÇURUMDAN AŞAĞI ÇAKILDI

Yaklaşık 30 metrelik uçuruma yuvarlanan kamyonetini gören Mürsel Gökdamar, büyük üzüntü yaşarak aracının kurtarılması için Cide İtfaiye ekipleri ile çekiciyi aradı. Cide itfaiye ekipleri ile olay yerine gelen çekici, uçuruma yuvarlanan kamyoneti çıkarmak için çalışma başlattı. Uzun uğraşlar sonunda kamyonet, uçurumdan çıkartılabildi.

4 günlük yasak sonrası manzara izlemeye giden vatandaşın tutkusu pahalıya patladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 4 günlük yasak sonrası manzara izlemeye giden vatandaşın tutkusu pahalıya patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • andsmero: manzaranın guzellığı cekmıs bısey olmaz 3 1 Yanıtla
  • Manderesso.: Şimdi birinin resmini eline alır,çok zor durumdayim. Devletten yardim bekliyorum der. 0 0 Yanıtla
  • Pompaçı behçet: Zerk eddiği biri varsa unutmuştur cekmeyi öyle tek başına manzaramı olir yersen 0 0 Yanıtla
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement