4 katlı binana yangın çıktı, kedisi 'Çiko' için gözyaşlarına boğuldu - Son Dakika
3. Sayfa

4 katlı binana yangın çıktı, kedisi 'Çiko' için gözyaşlarına boğuldu

4 katlı binana yangın çıktı, kedisi 'Çiko' için gözyaşlarına boğuldu Evde kedisi kalan kadın sinir krizi geçirdi Alevlerin içinde kalan kedi itfaiye ekipleri kurtardı Esenyurt'ta 4 katlı bir binanın 3 katında yangın çıktı.

24.10.2020 16:45  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 katlı binana yangın çıktı, kedisi 'Çiko' için gözyaşlarına boğuldu

Evde kedisi kalan kadın sinir krizi geçirdi

Alevlerin içinde kalan kedi itfaiye ekipleri kurtardı

İSTANBUL - Esenyurt'ta 4 katlı bir binanın 3 katında yangın çıktı. Evde kedinin olduğunu söyleyen bir kadın sinir krizi geçirdi. Alevlerin arasına kalan "Çiko" isimli kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın 3 katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evde kedisinin içeride olduğunu söyleyen kadın sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Alevlerin içinde kalan "Çiko" isimli kediyi sağ olarak kurtardı. Uzun süre kedisi için gözyaşlarına boğulan sahibi kurtarıldığını görünce çok sevindi. Yangın kısa sürede söndürürken, polis ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlattı.

4 katlı binana yangın çıktı, kedisi \'Çiko\' için gözyaşlarına boğuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 4 katlı binana yangın çıktı, kedisi 'Çiko' için gözyaşlarına boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement