4. Kattan Düştü, Hayatta Kaldı - Son Dakika
Güncel

4. Kattan Düştü, Hayatta Kaldı

4. Kattan Düştü, Hayatta Kaldı

Manisa'nın Salihli ilçesinde 4.kattaki evinin balkonundan dengesini kaybederek traktörün üstüne düşen şahsın iki bacağı ve bir kolu kırıldı.

15.08.2013 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesinde 4. kattaki evinin balkonundan dengesini kaybederek traktörün üstüne düşen şahsın iki bacağı ve bir kolu kırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Eski Cami Mahallesi 26. Sokak no 34'deki binada ikamet eden Ali Haydar Bilir (57), 4. katta bulunan evinin balkonundan sarkarken bir anda dengesini kaybetti. Önce balkonun yaklaşık 2 metre aşağısında bulunan yüksek gerilim hattının üzerine düşen Bilir, buradan da apartmanın önünde park halindeki traktörün üzerine ve sonra da beton zemine düştü. Bilir'in evinin önündeki kahvehanede oturan vatandaşlar ses üzerine dışarı fırladı. Bilir'in yerde hareketsiz şekilde yattığını gören vatandaşlar, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Bilir, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şans eseri hayatta kalan Bilir'in iki bacağı ile bir kolunda kırık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kahvehanede oturan vatandaşlar, "Biz içeride oyun oynarken bir anda elektrik kesildi ve bir ses geldi. Hemen masalardan kalkıp dışarı fırladık. Önce yerde kopan elektrik tellerini gördük. Sonra da park halinde duran traktörün arkasında Bilir'in hareketsiz şekilde yattığını fark edip, hemen sağlık ekiplerine haber verdik. Gerçekten de mucize bir kurtuluş" dediler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 4. Kattan Düştü, Hayatta Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement