4'ncü Dönem Koordinasyon Kurulu Toplandı - Son Dakika
Yaşam

4'ncü Dönem Koordinasyon Kurulu Toplandı

4\'ncü Dönem Koordinasyon Kurulu Toplandı

2017 yılı 4’ncü dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez başkanlığında gerçekleştirildi.

19.10.2017 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2017 yılı 4'ncü dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Yardımcıları, İl ve İlçe Belediye Başkanları, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdare Genel Sekreteri, Bölge Müdürleri ve Kurumların İl Müdürleri katıldı.

Vali Bilmez, toplantının amacının yatırımcı kuruluşların bir önceki dönemde yaptıkları yatırımları değerlendirmek ve koordinasyonu gerektirecek hususları tespit ederek istişarede bulunmak olduğunu söyledi.

Vali Bilmez ayrıca konuşmasında; il genelinde 22 kuruluşa ait toplam 267 projenin olduğunu, bu projelerden biten proje sayısının 64, devam eden proje sayısının 163, işe başlanmamış proje sayısının 30, ihale aşamasında olan proje sayısının ise 9 olduğunu kaydetti.

Vali Bilmez'in konuşmasının ardından ilgili kurum yetkilileri tarafından, kurum çalışmaları hakkında sunumlar gerçekleştirildi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam 4'ncü Dönem Koordinasyon Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement