4 Nisan Salı Dha Spor Gündemi - Son Dakika
Güncel

4 Nisan Salı Dha Spor Gündemi

BASKETBOL10.30 - JR NBA ligi toplantısı yapılacak (Abdi İpekçi)NBA ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) iş birliğinde gerçekleştirilen; çocuklara basketbolu ve basketbolun sportmenlik, saygı, pozitif düşünme ve takım oyunu gibi temel değerlerini aşılamayı hedefleyen jr.

04.04.2017 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BASKETBOL

10.30 - JR NBA ligi toplantısı yapılacak (Abdi İpekçi)

NBA ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) iş birliğinde gerçekleştirilen; çocuklara basketbolu ve basketbolun sportmenlik, saygı, pozitif düşünme ve takım oyunu gibi temel değerlerini aşılamayı hedefleyen jr.nba TBF Ligi'ne katılan okulların kura çekimi ve işbirliği kapsamında düzenlenecek olan imza töreni saat 10.30'a A.İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak.

ATLETİZM

10.30 - VODAFONE İSTANBUL Yarı maratonu tanıtım toplantısı yapılacak (Çırağan)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından organize edilen ve dünyanın en hızlı parkurlarından birine sahip olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Tarihi Yarımada'da 30 Nisan 2017 Pazar günü koşulacak.

YÜZME

10.45 - YÜZME FEDERASYONU Başkan adayı Barış Bul basın toplantısı düzenleyecek (Bostancı Greenpark Otel)

7 Nisan'da Ankara'da yapılacak Yüzme Federasyonu Olağanüstü Başkanlık seçiminde aday olan Barış Bul Green Park Otel Bostancı'da basın toplantısı düzenleyecek.

ÖDÜLLER

13.30 - OKAN ÜNİVERSİTESİ yılın en iyileri ödülleri sahiplerine verilecek (Tuzla - Orhanlı)

14.30 Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gloria Sport'ta bir panele katılacak. (Belek)

BEŞİKTAŞ TOP BAŞINDA

18.00 Lider Beşiktaş bir günlük aranın ardından bugün topbaşı yapacak (Ümraniye)

TÜRKİYE KUPASI (Çeyrek final rövanş maçı)

20.00 Akhisar Belediyespor-Medipol Başakşehir (Manisa 19 Mayıs) (ilk maç: 1-1)

DAVIS CUP BASIN TOPLANTISI

12.00-Türkiye, 2017 Davis Cup Avrupa/ Afrika Bölgesi 2. Grup'taki ikinci tur sınavını İsveç önünde verecek. 7-8-9 Nisan tarihlerinde oynanacak olan seriye Antalya Manavgat'taki Ali Bey Club tesisleri ev sahipliği yapacak. Konuyla ilgili olarakbuügn basın toplantısı düzenlenecek. (Manavgat-Club Ali Bey Otel)

VOLEYBOL

2017 CEV Denizbank Voleybol Şampiyonlar Ligi Play-Off maçında bugün iki Türk takımı Fenerbahçe ile Eczacıbaşı VitrA takımları karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 19: 00'da başlayacak. (Burhan Felek V.S.)

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement