4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı - Son Dakika
Güncel

4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı

4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı

Cemdağ 4. Ulusal Enerji Verimliliği Fuarı'na Profesyonel LED Yol Aydınlatması Magnum serisi ile katılıyor

09.01.2013 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınlatma armatürleri ve ekipmanları üretiminde 44 yıldan bu yana faaliyet gösteren Cemdağ, 10-11 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'na katılıyor. Cemdağ fuarda dünya standartlarında üretilen ve sağladığı enerji tasarrufuyla büyük ilgi gören ürün serisi Magnum'un tanıtımını gerçekleştirecek.

1968'den bu yana aydınlatma sektörüne kattığı yeniliklerle sektörünün lider firmalarından olmayı sürdüren Cemdağ, 32. Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri çerçevesinde, 10-11 Ocak 2013 tarihleri arasında WOW Convention Center İstanbul'da düzenlenen 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'na katılıyor. "Verimli Kullanırsan, Enerji Gelecektir" teması altında gerçekleşecek olan fuarda Cemdağ, B12/A standında LED teknolojisi kullanılarak geliştirilen profesyonel yol aydınlatma armatürü Magnum serisi ile yer alacak.

Enerji verimliliği hakkında farkındalığı arttırmak üzere önemli oturum ve panellerin de yapılacağı UEVF 2013'te, Cemdağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sina Cem, 11 Ocak 2013 tarihinde 16:30 – 18:30 saatleri arasında İskenderiye Salonunda "Aydınlatma ve Enerji Verimliliği" konusunda bir bildiri de sunacak.

LED yol aydınlatma armatürü Magnum serisi sınıfında tek olma özelliğine sahip

Cemdağ, M5, M4, M3 ve M2 yol aydınlatması sınıflarına uyumluluk gösteren bu yeni ürün serisi ilk olarak Magnum CL2025 ile Nisan 2012'de Frankfurt'da düzenlenen "Light+Building" fuarında tanıtıldı. UEVF 2013'te yeni modelleri tanıtılacak bu ürün grubu; dayanıklı, 50 bin saat üzeri armatür ömrü olan hammadde kullanımı ve alüminyum enjeksiyon gövde yapısı ile üretildi.

LED profesyonel yol armatürleri arasında benzersiz bir teknoloji ve opsiyonlara sahip Magnum serisi, kendini rakiplerinden ayıran en önemli etkenlerin başında gelen "direkler arası mesafe", watt başı lümen gücü ve dim teknolojisi sayesinde ürün sınıfında tek. Geri dönüşümlü hammadde ile tasarlanan ve içerisinde civa bulundurmayan Magnum serisi, 50 bin saat armatür ömrü sunuyor. Altı farklı montaj modülü sayesinde farklı konsol açılarına da uyumluluk gösteriyor. Yol aydınlatmasına uygun tasarlanan ve içerisinde optik sistem barındıran Magnum, etkin iş yönetimi sayesinde bakım ve servis maliyetini de düşürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement