4. Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri - Son Dakika
Kültür Sanat

4. Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri

Bozüyük Belediyesince bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri'nde "Vay Sen Misin Ben Olan" adlı oyun sergilendi.

05.12.2018 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesince bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri'nde "Vay Sen Misin Ben Olan" adlı oyun sergilendi.

Metristepe Kültür Merkezi'nde, Ömer Pınar'ın yazdığı, Galip Erdal'ın yönettiği 2 perdelik komedi oyununda, Deniz Oral, Tuba Erdem, Hacı Ali Konuk ve Burçak Kabadayı rol aldı.

Oyunda, aynı kültür ve çevrede yetişen iki arkadaşın aynı hayat koşullarına rağmen farklı kimliklere bürünebileceğini, yaşam koşullarına göre insanların karakterlerinin değişebileceğini, iki farklı evliliğin üzerinden mizahi bir dille anlatıldı.

Oyun sonunda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, oyunculara plaket vererek, "Tiyatro kültürünün önemini biliyoruz. Tiyatro hayattır, tiyatro kültürdür, tiyatro gülümsemektir. Bizleri kırmayarak 4. Tiyatro festivalimize gelen ekibe, güzel bir tiyatro oyununu bizlere sunan değerli oyunculara teşekkür ediyorum. Ayrıca normalde 400 kişilik olan salonu aradaki yürüme yerlerine kadar dolduran tüm hemşehrilerime teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 4. Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement