4'üncü kattan çıplak halde düşen kadın kurtarılamadı - Son Dakika
3.Sayfa

4'üncü kattan çıplak halde düşen kadın kurtarılamadı

Samsun'da çığlık seslerine koşan mahalleli, bir apartmanın bahçesinde, yerde yatan çıplak kadınla karşılaştı. Olay yerine gelen polis, kadının 4'üncü kat penceresinden düşüğünü belirledi. Ağır yaralı hastaneye kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

15.07.2019 11:45  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da apartmanın 4'üncü kat penceresinden çıplak halde düşerek ağır yaralanan Hülya D. (49), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, Hülya D.'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Olay, dün öğle saatlerinde İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Çığlık seslerini duyan çevre sakinleri, apartmanın bahçesinde yerde yatan çıplak kadını görünce, polise haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İsminin Hülya D. olduğu belirlenen kadın, ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hülya D., doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

4'üncü kattan çıplak halde düşen kadın kurtarılamadı

DAHA ÖNCE İNTİHARA KALKIŞMIŞ

4 yıl önce intihara teşebbüs ettiği, bir süredir ise psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Hülya D.'nin birkaç gündür yakın çevresine "İçimde fırtınalar kopuyor" dediği ifade edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olaydan 2 saat önce apartmandan ayrılan Hülya D.'nin birlikte yaşadığı erkek arkadaşının ifadesine başvurdu.

4'üncü kattan çıplak halde düşen kadın kurtarılamadı
4\'üncü kattan çıplak halde düşen kadın kurtarılamadı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 4'üncü kattan çıplak halde düşen kadın kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Esra: Nasıl yaşarsa öyle ölür insan 49 48 Yanıtla Ormanlar Kralı: Eleştireceğinize keşke bir fatiha üç kulhuvallah okusaydın. Bu idam ne zaman gelecek. Memleketimiz ancak ozaman düzelir. Et fiyatları da düşerse gel keyfim gel. Memleket cennet gibi olur. 19 19 Deli tahir: Büyük konuşma bir yakınını kaybedersin vicdan azabı duyarsın bu konuşmandan 29 2
  • Unnamed: 17 senede insanda dert de bitmedi cilede herkes bunalımda vebali akplilerin üzerine hesap vereceksiniz fitil fitil 23 40 Yanıtla bilirkişi: 17 yıl önce güllük gülistanlık yaşıyodun demi? yediğin önünde, pardon yediğin de yemediğin de arkandaydı :) 3 8 İsimsiz sosyal demokrata cevap: Bu memlekette 17 yil önce herkes dertsiz ve tasasizdi öylemi. Acta bir oku. 1999-2002 yılları arasında neler olmuş. Standard sosyal demokratsın işte. İSTEMEZÜK dersin okadar. İcraat sıfır. 3 3 Uncu Amed e: Sana bı şey oldu O da yeni mi. Oldu 1 1
  • siirtli: ulan başınıza saksı düşse akparti den bileceksiniz.yuh beee.... 29 9 Yanıtla
  • Kol: Bu toplumun matematik fizik İngilizce Arapçadan önce "görgü ve ahlak kuralları" dersine ihtiyaç var. kimin eli kimin cebinde belli değil. Okullarda dürüst kişilikli karakterli çocuklar yetiştirilip, bunun sonucunda yeni nesil aileler meydana getirilmeli. Toplum bitiyor, vallahi. Allah OKU diye emrediyor. Biz eğitimi bitirdik. Acaba bu şekilde yönetmek dahami kolay. Onun için mi bu hale getiriliyoruz ? 27 1 Yanıtla Bay gergin : Kardeş ALLAH oku dedi tamamda ALLAH sana git dostoyevski viktor hugo elin ejnebisinin yazdığı sözüm ona moda dergilerini oku demedi 31 6
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement