4 Yaşındaki Çocuk, Hareket Halindeki Araçtan Otoyola Düştü - Son Dakika
Dünya

4 Yaşındaki Çocuk, Hareket Halindeki Araçtan Otoyola Düştü

İşlek bir otoyolda, 4 yaşındaki kız çocuğu kapısı açılan otobüsten yola düştü. Otobüsün hemen arkasındaki araçta bulunan acil tıp teknisyeni çocuğa ilk müdahalede bulundu.

26.07.2017 12:20  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 yaşındaki kız, otoyolun ortasında kapısı açılan otobüsten yola düştü. Çocuğun düştüğü otobüs ilerlemeye devam ederken, yolun ortasında yatan küçük kızı acil tıp teknisyeni kurtardı.

ÇOCUĞUN DÜŞTÜĞÜ OTOBÜS, İLERLEMEYE DEVAM ETTİ

Arkansas'da gerçekleşen olayda, otobüsün hemen arkasında seyreden Ryan Ciampoli olay karşısında şok olduğunu dile getirdi. Acil tıbbi teknisyen olan Ciampoli, hızla küçük kıza yardıma koştu. Olay anı aracına takılı olan kamera tarafından anbean kaydedildi.

5 DAKİKA İÇİNDE HASTANEYE ULAŞTIRILDI

Küçük kızı kucaklayıp yolun kenarına taşıyan Ciampoli, çocuğun başlangıçta bilincinin kapalı olduğunu, bir süre sonra kendine gelerek annesini sorduğunu belirtti. Böyle bir olayda kazazedeyi hareket ettirmemek gerektiğini, ancak işlek bir otoyolun ortasında çocuğu yerde bırakamayacağı için ambulans gelene kadar kenarda beklettiğini ifade etti. Beş dakika içinde ambulansla hastaneye ulaştırılan küçük kızın tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

( Kaynak: cnn.com )

4 Yaşındaki Çocuk, Hareket Halindeki Araçtan Otoyola Düştü

Son Dakika Dünya 4 Yaşındaki Çocuk, Hareket Halindeki Araçtan Otoyola Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı
    11:12 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilen 7'si çocuk toplam 14 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi
    11:04 İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente kargo aracılığıyla uyuşturucu getirileceği bilgisine üzerine çalışma başlattı. Bornova ilçesindeki bir kargo firmasını takibe alan ekipler, belirtilen iş yerinde önlem aldı. Bir şüphelinin otomobille gelip sentetik eczaların bulunduğu koliyi alması üzerine polis, zanlıyı yakaladı. Kolilerde 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.


Advertisement