4 Yaşındaki Küçük Kız Bayramlaşmak İçin Gittiği Dedesinin Köyünde Kayboldu - Son Dakika
Güncel

4 Yaşındaki Küçük Kız Bayramlaşmak İçin Gittiği Dedesinin Köyünde Kayboldu

Ağrı'da ailesi ile birlikte bayramlaşmak için dedesinin köyüne giden 4 yaşındaki kız kayboldu. Kızın bulunabilmesi için arama çalışması başlatıldı.

16.06.2018 17:29  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da ailesi ile birlikte bayramlaşmak için dedesinin köyüne giden 4 yaşındaki kız kayboldu. Kızın bulunabilmesi için arama çalışması başlatıldı.

AİLESİ DEDESİNİN KÖYÜNE ZİYARETE GİTTİ

Ağrı kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çifti, bayramlaşmak için dün çocukları Leyla Aydemir'i de yanlarına alarak 15 kilometre uzaklıktaki Bezirgan köyüne gitti.

Köy mezarlığını ziyaretlerin ardından Nihat Aydemir, kızını babasına ait evin önüne bırakıp içeri girdi.

Yaklaşık 15 dakika sonra evden çıkan baba Aydemir ve yakınları, Leyla'yı göremeyince çevrede arama yaptı.

Aramalara rağmen küçük çocuğu bulamayan ailesi, durumu jandarma ve Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğüne bildirdi.

4 Yaşındaki Küçük Kız Bayramlaşmak İçin Gittiği Dedesinin Köyünde Kayboldu

KÖYE GELEN EKİPLER ARAMA BAŞLATTI

Köye gelen jandarma ve AFAD ekipleri, bölgede geniş çaplı arama başlattı.

Baba Aydemir, kızının babasına ait evin önündeyken aniden kaybolduğunu söyledi.

Aydemir, "Babamın evine gelişimizin ardından 15 dakika geçmedi, kızım kayboldu, köylülerle aradık ama bulamadık. Jandarma ve AFAD burada kızımı arıyor. Kızımı gören, nerede olduğunu bilenlerin Allah rızası için bize bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Ekipler, arama köpeklerinin de desteğiyle minik Leyla'yı bulmaya çalışıyor.

4 Yaşındaki Küçük Kız Bayramlaşmak İçin Gittiği Dedesinin Köyünde Kayboldu

Son Dakika Güncel 4 Yaşındaki Küçük Kız Bayramlaşmak İçin Gittiği Dedesinin Köyünde Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • canan: arkadaslar sosyal medyada cok sapık var okey sayfalarında arkadaslık sayfalarında bu ınsanlar aramızda yasıyırlar malesef aklınız durur o sapık ruhlu adamların düşüncelerine yanı onların beyınlerı objeye bile farklı çalısıyor bakınız cocuklarınızı yanınızdan ayırmayın kımseye emanet etmeyın ınsanlar artık felaket boyuta gelmiş lütfen cocuklarınıza sahıp cıkın lütfen cocugunuzu kımseye elletmeyın öptürmeyin ınsanın basına ne gelırse cogunlukla yakınından gelır bunu sakın unutmayın 211 0 Yanıtla
  • canan: arkadaslar pedofili cocuk istismarıdır yetışkın bıreyın cocuktan medet ummasıdır cocuga sapık ruhla bakmasıdır kendılerını hiç belli etmezler aklı basında bırı sanırsınız ama degillerdir cocuk tacizcisidir bunlar yasları farketmez.lütfen cocuklarınızı yanınızdan ayırmayın. 184 0 Yanıtla
  • Anneler ağlamasın: Allahım İnşallah Tez Zamanda Ailesine Kavuşturulur. Amin 134 0 Yanıtla
  • angaralı: İNŞALLAH TEZ VAKİT BULUR DEVLETİMİZ 129 0 Yanıtla
  • Yüksel: Kardeşim 4 yaşındaki bir kızı tek başına gönderen yanlış yapmış...kurt var köpek var çakal var insanım diyen var ama 113 4 Yanıtla aksoy: o itin çakalın nefesini kesmekte birer birey olarak bize düşer denk geldimi af etmiyecenki bidaha kimse yapmasın çoluğumuz çocuğumuzda güzel yaşasın 0 0
  • Can deniz: Rabbim yardım etsin inşallah bulunsun ailesine Allah sabır versin 66 0 Yanıtla
  • EsEs: Hayvandan zarar gelmez, insandan geldiği kadar. Umarım bir sapığın kurbanı olmamıştır 31 0 Yanıtla
  • karadenizli53: İNŞALLAH TEZ GÜNDE BULNUR YAVRUMUZ. İNŞALLAH KÖTÜ NİYETLİLERE DÜŞMEZ. KARŞILAŞMAZ. ALLAHIM AİLESİNE SABIR. ÇOCUĞUN SAĞLIKLI BULUNMASINA VESİLE OL YARAB. SENİN HERŞEYE GÜCÜN. YETER. 14 0 Yanıtla
  • canan: allhım aklıma gelen olmasın ya lütfen 4 yasındakı cocuga 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı
    22:39 Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerinde çıkan tartışma sonucu, iş yeri sahibinin oğlu olan şüpheli, minibüsle yol kenarında bekleyen 2 kişinin üzerine sürdü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, diğer kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri
    22:39 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Gökhan Tepe, Merkez Parkı'nda konser verdi. Konseri çok sayıda kişi izledi ve Tepe'nin en sevilen parçalarına müzikseverler eşlik etti. Tepe'nin performansı, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

  • Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık
    22:38 Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık

    Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, Muğla'nın geçen yıl yaklaşık 6,5 milyon yerli ve yabancı turisti misafir ettiğini belirtti. Sarı, klasik turizmin yanı sıra kültürel, gastro turizm, spor turizmi ve sağlık turizmi gibi konularda da çalışmalar yaptıklarını ve hedeflerinin daha sürdürülebilir ve gelir getiren bir turizm anlayışını benimsemek olduğunu söyledi. Muğla ve çevresinin antik çağlardan günümüze inanç ve sağlık turizmi açısından önemli bir coğrafya olduğunu vurgulayan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ise üniversitenin sürdürülebilir turizmi teşvik etmek için çeşitli projeler yürüttüğünü belirtti.

  • Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada
    22:35 Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada

    İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli 2 hırsız, park halinde bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 13 Nisan'da Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Modabağ Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, otomobille sokağa gelen maskeli 2 kişi, Emre Ceylan'a ait olan 34 HTH 390 plakalı motosikleti iterek götürdü. Sabah uyandığında motorunun yerinde olmadığını gören Ceylan, güvenlik kamerasından çalındığını anlayınca polis ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı
    22:33 Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı

    Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın sonucunda ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

  • Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisleri Türk Kızılayı'na Kan Bağışında Bulundu
    22:27 Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisleri Türk Kızılayı'na Kan Bağışında Bulundu

    Mardin Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polis memurları, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda bulunan Artuklu Kan Alma Birimine giderek kan bağışında bulundu. Polisler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra kan bağışında bulunarak, vatandaşları da duyarlı olmaya davet etti.

  • Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak
    22:25 Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak

    Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, önceki dönemdeki makam araçlarının satılacağını açıkladı. Belediye personelinin araçları özel işlerde kullanıldığı için satışa çıkarılacak olan araçlar yerine yeni makam araçları alınmayacak.


Advertisement