4 yıl önce babasını dün de kardeşini öldüren zanlı, tutuklandı - Son Dakika
3. Sayfa

4 yıl önce babasını dün de kardeşini öldüren zanlı, tutuklandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 4 yıl önce babasını öldürüp 2 yıl cezaevinde yattıktan sonra tahliye olup dün gece de kardeşini öldüren zanlı yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

02.08.2021 16:03  Güncelleme: 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskenderun'un Muradiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, silahlı kavga ihbarı ile olay yerine giden polis ekipleri, Ramazan Sinan Gezici'yi (49) sırtından vurulmuş halde ölü olarak buldu. Aile fertleri ile yapılan görüşmede Doğan Gezici'nin çıkan tartışma sonucu kardeşi Ramazan Sinan Gezici'yi pompalı tüfekle öldürdüğü ve olay yerinden kaçtığı belirlendi.

2017'DE BABASINI ÖLDÜRDÜ

Yapılan araştırmada Doğan Gezici'nin 2017 yılında da babası Yahya Gezici'yi de pompalı tüfekle öldürdüğü ve taksirli adam öldürme suçlamasından tutuklu yargılandıktan sonra tahliye olduğu tespit edildi. Olayda kullandığı pompalı tüfeği evin yakınına bırakarak kaçan Doğan Gezici polisin gece boyu süren sıkı takibi sonrası beraberinde ağabeyi Kenan Gezici ile birlikte gözaltına alındı.

"SİZİ ÖLDÜRECEĞİM"

Doğan Gezici polise verdiği ifadesinde kendisinden 2 yaş büyük olan ağabeyi şizofreni hastası Ramazan Sinan Gezici'nin elindeki bıçakla "Sizi öldüreceğim" diyerek bağırıp çağırdığı ve bıçakla üzerine geldiği için kendisini korumak amacıyla pompalı tüfekle ateş ettiğini söyledi.

ZANLI TUTUKLANDI, AĞABEYİ SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Doğan Gezici tutuklanırken ağabeyi Kenan Gezici serbest bırakıldı.

4 yıl önce babasını dün de kardeşini öldüren zanlı, tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 4 yıl önce babasını dün de kardeşini öldüren zanlı, tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Erkan Er: adamı 2 yıl yatırıp çıkarırsanız böyle olur işte 2 yıl daha yatsın bu defa diğer akrabasını öldürür merak etmeyin 82 1 Yanıtla
  • OĞUZ İÇEN : Bir cinayetin cezası 2 yılmı,yuh artık 74 0 Yanıtla
  • Tuncay Öter: 2 yıl geçince serbest kalır, daha sonra bir cinayet daha, her gelen iktidar oy için bu yolu deniyor, peki ölenlerin hakları ne olacak? 66 5 Yanıtla
  • İzzet Aydemir: Cezanin hükmü nü aklım almıyor bir insan birini kasten öldürüyorsa müebbet hapis almalı buda 25 yıldır e o zaman adam öldürelim gasp yapalım 2 yil yatalım boyle sacma kanunmu olur 16 0 Yanıtla
  • eren türkmen: artık aile kavramı kalmadı lütfen herkes çoğalmasın ülke kötü bir yere gidiyor!! 11 3 Yanıtla

Advertisement