40 Haramiler İstanbul Akvaryum'da - Son Dakika
Güncel

40 Haramiler İstanbul Akvaryum'da

Fotoğraf grubu 40 Haramiler, İstanbul Akvaryum'da "Akvaryum ve İnsan" temalı fotoğraf maratonuna başladı.

29.05.2012 13:35  Güncelleme: 08:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

26 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında 40 Haramiler'in çektiği fotoğraflardan derece alan ilk 3 fotoğrafın sahibi İstanbul Akvaryum'da dalış hakkı kazanırken maraton sonunda yapılacak seçim ile 40 fotoğraflık özel bir sergi de gerçekleştirilecek.

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, 26 Mayıs – 2 Haziran tarihlerinde fotoğraf grubu 40 Haramiler'i ağırlıyor. Düzenlenen fotoğraf maratonu kapsamında 40 Haramiler'in "Akvaryum ve İnsan" temalı fotoğrafları yarışıyor.

26 Mayıs'ta başlayan fotoğraf maratonunun sonunda 40 Haramiler'in çektiği fotoğraflardan derece alan ilk 3 fotoğrafın sahibi İstanbul Akvaryum'da dalış hakkı kazanacak ve ilk 10'a giren Haramiler'e yıllık İstanbul Akvaryum giriş kartı hediye edilecek. Ayrıca maraton sonunda yapılacak seçim ile 40 fotoğraflık özel bir sergi de düzenlenecek.

Maratonun ödüle layık görülen fotoğrafları İstanbul Akvaryum'un resmi Facebook sayfası olan www.facebook.com/istanbulakvaryum'dan 11 Haziran 2012, Pazartesi günü duyurulacak. Dalışların henüz başlamadığı İstanbul Akvaryum'da bu konuyla ilgili bilgilendirme de yine resmi Facebook sayfası üzerinden yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 40 Haramiler İstanbul Akvaryum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement