40. Yıl Özel Koleksiyonu - Son Dakika
Güncel

40. Yıl Özel Koleksiyonu

40. Yıl Özel Koleksiyonu

Tasarımcılar ve sanatçılar "İKSV İçin tasarlıyor, İKSV'yi anlatıyor"

13.04.2012 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İKSV TASARIM MAĞAZASI'NDAN 40. YIL ÖZEL KOLEKSİYONU

İKSV binasının giriş katında, tasarım ve sanat tutkunlarına özel armağan alternatifleri sunan İKSV Tasarım Mağazası, İKSV'nin 40. yılını özel bir koleksiyonla kutluyor.

İKSV Tasarım Mağazası'nın, 20'ye yakın tasarımcı ve sanatçıyı bir araya getirerek hazırladığı 40. Yıl Özel Koleksiyonu, 12 Nisan Perşembe akşamı mağazada yapılan özel bir davetle tanıtıldı. Maison Frainçaise dergisi işbirliğinde gerçekleştirilen İKSV Tasarım Mağazası 40. Yıl Özel Koleksiyonu tanıtım davetine koleksiyonu hazırlayan tasarımcıların yanı sıra tasarım dünyasının önde gelen isimleri de katıldı.

İKSV Tasarım Mağazası, 40. Yıl Özel Koleksiyonu için mağazada koleksiyonlarıyla yer alan tasarımcı ve sanatçılara "Sizin için İKSV'nin taşıdığı anlamı bir ürüne dönüştürseniz bu ne olurdu?" sorusunu yönelterek 40. yıla özel ürünler tasarlamalarını istedi. Farklı alanlarda çalışan 20'ye yakın tasarımcıyla yapılan ortak görüşmelerle şekillendirilen "çok renkli, kaleydoskop, mozaik, çağdaş" temaları, İKSV 40. Yıl Özel Koleksiyonu için dijital sanatlar ve modada son zamanların eğilim renkleri olan "kuzeyin neon ışıkları" ile bir araya getirildi.

Farklı alanlarda çalışan 20'ye yakın tasarımcı ve sanatçı, İKSV'nin 40. yılı için, yeni çalışmaların yanı sıra kendileri ile özdeşleşen ürünlerinin özel edisyonunlarını geliştirdi. İKSV Tasarım Mağazası 40. Yıl Özel Koleksiyonu'nda Toz Design Leyla Taranto, Ela Cindoruk & Nazan Pak, Sabrina Fresko, Aida Pekin, Aslı Girgin, Batya Kebudi, Örge Tulga takıları, İnci Balaban Utopist ipek tunik ve çantaları, Tulya Madra 40. yıl özel fincan koleksiyonu, Asanni'den cam kağıt ağrlıkları, Camekan'ın İKSV seyircisini yorumladığı cam heykelleri, Zeynep Balaban'ın çantaları, Ya da Tasarım'ın şeffaf defterleri, Selin Sarpkan renkli kağıt pano tasarımları, Deniz Toraman porselen panosu, Omletİstanbul renkli pleksi çay tabakları, Dört İstanbul Reyhan Karacadağ festivaller panosu ve Oya Erol'un magnet ile bardak altları yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 40. Yıl Özel Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement