41 yaşındaki Yeşim Erçetin, sevgilisiyle öpüşme videosunu paylaştı - Son Dakika
Magazin

41 yaşındaki Yeşim Erçetin, sevgilisiyle öpüşme videosunu paylaştı

Kendisinden 6 yaş küçük olan spor eğitmeni ile aşk yaşayan Yeşim Erçetin, sosyal medya hesabından "Evde aşkla kal" diyerek sevgilisiyle öpüşme videosunu paylaştı.

02.05.2020 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

41 yaşındki ünlü şarkıcı Yeşim Erçetin, spor hocası komşusu Tuğser Akyüz ile aşk yaşamaya başladı. Karantina sürecini sevgilisiyle spor yaparak geçiren şarkıcı, aşk dolu anlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

SEVGİLİSİYLE ÖPÜŞME VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Yeni ilişkisini gözler önünde yaşayan Yeşim Erçetin, geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin kucağına oturduğu bir fotoğrafı paylaşarak aşkını ilan etti. Erçetin dün de sevgilisiyle evde spor yaptığı anların videosunu paylaştı. Kendisinden 6 yaş küçük olan Tuğser ile öpüşme videosunu yayınlayan Erçetin, "Evde kal aşkla kal" dedi.

41 yaşındaki Yeşim Erçetin, sevgilisiyle öpüşme videosunu paylaştı
41 yaşındaki Yeşim Erçetin, sevgilisiyle öpüşme videosunu paylaştı

Son Dakika Magazin 41 yaşındaki Yeşim Erçetin, sevgilisiyle öpüşme videosunu paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (79)

  • ali sacli: dindar birisi yapsa yobaz olur yada dindar biri evli olup ikinci bir bayana dini nikah kıysa yobaz derler lakin bu kişiler yaptıgi zaman LAİK VE ÇAĞDAŞ VEDE AVRUPALI olurlar vay be ne dünya... 91 27 Yanıtla ali saçlı ya cevap: hayatında bir rekat namaz kıldın mı harem meraklisi münafık 27 25 Halil: Ne alaka 21 30 Doğrucu Davut: Konunun dinle ne alakası var lavuk 15 11 aklımın erdiği : ali saçlı ikinci hatunu istiyon .. evdekine sahip çık önce .. gezmesin 14 7 Dinini Allah'a Göster: Dinini Allah'a göster.Bana insanlğınla gel. 8 5 Asıl dindar yapmıycak ki: Ne alakası var.saçmalamışsın asıl sen dindarın manasını öğren önce.Dindar dinin gereklerini yerine getiren demek.Dindar insan herşeyine dikkat edecek.Dindar bunu yaparsa tabi yobaz yaftası yer.Yobaz dindarlar dan çekiyor Bu din ne çekiyorsa.Bunların yaptığı da hoş değil.Kötü örnek oluyorlar 6 7 Vatandaş : Arkadaşım din başka ahlak başka. Her dini olan ahlaklı değil, her ahlaklı olanda dinci değil. O kadar cahilsinki bir dinin var diye ahlaka ihtiyacın yok sanıyorsun 5 4 11: çok lazımdı 0 0
  • Meydey : Bunlara ramazan uğramamış galiba ahlaksızlar gidin evin içinde ne halt ediyorsanız edin 34 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement