42 Lira Yargılama Bedelini Kabul Etmeyen Mahkum Cezaevinden Dilekçe Yazdı - Son Dakika
Yaşam

42 Lira Yargılama Bedelini Kabul Etmeyen Mahkum Cezaevinden Dilekçe Yazdı

42 Lira Yargılama Bedelini Kabul Etmeyen Mahkum Cezaevinden Dilekçe Yazdı

Nihat Genç'in sosyal medya hesabı üzerinden "Yılın Dilekçesi" notuyla yaptığı paylaşımda, 42 TL yargılama bedelini kabul etmeyen mahkumun serzenişi dikkat çekti.

31.12.2018 09:37  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Nihat Genç, cezaevinden Antalya Vergi Dairesi Başkanlığına bir mahkumun gönderdiği dilekçeyi, "Yılın Dilekçesi" yazarak paylaştı. Dilekçesinde 20 yıllık dolandırıcı olduğunu ve birçok mahkemede yargılandığını ifade eden mahkum, daha önce kimsenin kendisinden böyle bir ücret istemediğini ve bu ücreti ödeyemeyeceğini ifade etti.

20 YILLIK DOLANDIRICIYIM

Antalya L Tipi Kapalı Cezaevi Müdürlüğü kanalı ile Antalya Vergi Dairesi Başkanlığına gönderilen dilekçede mahkum, "Sayın Daire Başkanı, tarafıma yargılama gideri olan 42 TL borcum olduğunu tebliğ ettiniz. Fakat bir yanlışlık olsa gerek. Ben kimseye beni yargılayın demedim. Hem yargılanacağım, sonra ceza alacağım, bir de bu yargılama için para mı ödeyeceğim? 20 yıllık dolandırıcıyım, birçok mahkemede yargılandım, kimse benden para istemedi." sözleri ile kendisine tebliğ edilen yargılama ücretine tepki gösterdi.

42 Lira Yargılama Bedelini Kabul Etmeyen <a class='keyword-sd' href='/mahkum-2/' title='Mahkum'>Mahkum</a> Cezaevinden Dilekçe Yazdı
Yılın Dilekçesi

AYVAYI YEMİŞ DURUMDAYIM

Dilekçesinin devamında 23 yıl daha cezası olduğunu ifade eden mahkum, "Şuan herhangi bir af çıkmazsa 23 yıl daha cezaevinde kalacağım. Yani harbiden ayvayı yemiş durumdayım. Hiçbir gelirim yoktur. 5 yıldır cezaevinde olduğum için suç da işleyemiyorum. Bu sebepten dolayı bu parayı ödemem mümkün değildir. Güzel ülkemizin yardımsever insanlarının vermek istediği zekat, sadaka gibi yardımlarını her daim kabul etmekteyim. Allah razı olsun borcumu üstlenecek Müslüman kardeşlerimden. Gereğinin yapılmasını arz ederim." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Yaşam 42 Lira Yargılama Bedelini Kabul Etmeyen Mahkum Cezaevinden Dilekçe Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement