42 Yaşındaki İngilizce Öğretmeni, Organlarıyla 4 Kişiye Hayat Verecek - Son Dakika
Güncel

42 Yaşındaki İngilizce Öğretmeni, Organlarıyla 4 Kişiye Hayat Verecek

42 Yaşındaki İngilizce Öğretmeni, Organlarıyla 4 Kişiye Hayat Verecek

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, geçirdiği beyin kanaması sonucu hastanede beyin ölümü gerçekleşen 42 yaşındaki İngilizce öğretmeninin organları 4 kişiye hayat verecek.42 yaşındaki İngilizce Öğretmeni Yasemin Gül'ün beyin kanaması sonucu 3 gün önce Çan'dan Çanakkale Devlet Hastanesi'ne getirildiğini belirten Organ Bağışı Çanakkale İl Koordinatörü Dr.

09.01.2012 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, geçirdiği beyin kanaması sonucu hastanede beyin ölümü gerçekleşen 42 yaşındaki İngilizce öğretmeninin organları 4 kişiye hayat verecek.

42 yaşındaki İngilizce Öğretmeni Yasemin Gül'ün beyin kanaması sonucu 3 gün önce Çan'dan Çanakkale Devlet Hastanesi'ne getirildiğini belirten Organ Bağışı Çanakkale İl Koordinatörü Dr. Azem Ülkü, "Çan İbrahim Bodur Anadolu lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan ve 20 aylık bir bebeği bulunan Yasemin Gül (42) 10 günden bu yana baş ağrısı çekiyormuş. Bu ağrıların ardından 3 gün önce aniden fenalaşınca önce Çan, ardından da Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş" dedi.

Dr. Azem Ülkü,Çanakkale Devlet Hastanesi'nde yapılan tetkiklerde hastanın beyin kanaması geçirdiği tespit edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığını da belirterek, "Ancak yapılan bütün müdahalelere rağmen beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine durumu ailesine bildirdik. Ailesi de organ bağışına olumlu baktı. Bunun ardından bizler de organ nakli koordinasyon bölge merkezleri ile temasa geçtik. Beyin ölümü gerçekleşen İngilizce Öğretmeni Yasemin Gül'ün organlarıyla 4 kişi yeniden hayata

tutunacak. Buna göre 1 böbrek ve karaciğer Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne,1 böbrek Bursa Acıbadem Hastanesi'ne ve Kalp de Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi'ne gönderildi" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 42 Yaşındaki İngilizce Öğretmeni, Organlarıyla 4 Kişiye Hayat Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement