43 Gündür Kayıp Olan Ecem'in Üvey Babası, Genç Kızı Gömdüğü Yeri İtiraf Etti - Son Dakika
3.Sayfa

43 Gündür Kayıp Olan Ecem'in Üvey Babası, Genç Kızı Gömdüğü Yeri İtiraf Etti

Kocaeli'de 5 Ocak'ta kaybolduktan sonra annesi intihar eden ve 43 gün sonra bu sabah cesedi bulunan Ecem'in üvey babası genç kızı nereye gömdüğünü itiraf etti.

16.02.2018 13:05  Güncelleme: 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de evinden ayrıldıktan sonra kendisine 43 gün ulaşılamayan Ecem Balcı'nın cansız bedeni, Gölcük'e bağlı Ayvazpınar Köyü Yapraklı Deresi mevkinde ormanlık alana gömülü olarak bulundu.

KIZI KAYBOLUNCA ANNESİ İNTİHAR ETMİŞTİ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan Ecem Balcı (17) 5 Ocak'ta evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailenin durumu polise bildirmesi üzerine polis ekipleri Ecem'i bulmak için arama başlatırken, Ecem'in annesi Esra Ercömert (41) bir not bırakarak Kandıra'ya bağlı Kerpe'de kayalıklardan denize atlayıp hayatına son vermişti. Polis ekipleri, Esra Ercöment'in intiharının şüpheli olabileceği üzerinde durarak olayla ilgili inceleme başlattı.

43 Gündür Kayıp Olan Ecem'in Üvey Babası, Genç Kızı Gömdüğü Yeri İtiraf Etti

ÜVEY BABA TARİHİ ESER KAÇAKÇILIĞINDAN TUTUKLANDI

Ecem'in kaybolmasından sonra polis ekipleri, anne Esra Ercömert'in imam nikahlı eşi Süleyman K.'nın evinde arama yaptı. Yapılan aramalarda evde uyuşturucu madde ile tarihi eserler bulundu. Süleyman K. ise tarihi eser kaçakçılığından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet güçleri defineci olduğu iddia edilen Süleyman K.'nin ablası Sultan K., Kezban K., ağabeyi Yusuf K. ve oğlu Emin K. 'yi gözaltına aldı.

43 Gündür Kayıp Olan Ecem'in Üvey Babası, Genç Kızı Gömdüğü Yeri İtiraf Etti

ÜVEY BABA SORGUDA İTİRAF ETTİ

Ecem'in kaybolması olayı ile ilgisi olduğu belirlenen Sülayman K. tekrardan ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi. Daha öncede mobese kameralarında Süleyman K.'nın otomobil ile Ayvazpınar yolunda seyir halinde olduğunu fark eden ekipler Süleyman K.'nın sorgusunu derinleştirdi.

43 Gündür Kayıp Olan Ecem'in Üvey Babası, Genç Kızı Gömdüğü Yeri İtiraf Etti

GÖMDÜĞÜ YERİ TARİF ETTİ

Sorguda cinayeti itiraf eden Süleyman K. Ecem'in cesedini gömdüğü yeri söyledi. Gece saat 02.30'da Süleyman K. Gölcük'e bağlı Ayvazpınar Köyü Yapraklı Deresi mevkiine götürülerek yer tespiti yaptırıldı. Olay yerinde yapılan aramalarda 17 yaşındaki Ecem'in cansız bedenine ulaşıldı.

43 Gündür Kayıp Olan Ecem'in Üvey Babası, Genç Kızı Gömdüğü Yeri İtiraf Etti

Ecem Balcı'nın cesedi gömüldüğü yerden çıkarılmasının ardından İzmit Asri mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Ecem Balcı, öğlen namazına müteakiben Gölcük ilçesindeki Teyfik Hoca Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

OTOPSİ YAPILACAK

Konu hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada ise, "İlimiz Gölcük ilçesinde E.B. isimli kız çocuğunun kaybolduğuna ilişkin Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığımıza yapılan 9 Ocak 2018 tarihli müracaat sonucu, Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığımızca adli soruşturma başlatılmıştır.

43 Gündür Kayıp Olan Ecem'in Üvey Babası, Genç Kızı Gömdüğü Yeri İtiraf Etti

Soruşturma kapsamında elde edilen bilgiler doğrultusunda, kız çocuğunun bulunması için titizlikle yapılan araştırmalarımız bugün sonuç vermiş ve kayıp E.B.'nin cesedine ulaşılmıştır. Soruşturma işlemleri devam etmekte olup gerek duyulması halinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır" denildi.

43 Gündür Kayıp Olan Ecem'in Üvey Babası, Genç Kızı Gömdüğü Yeri İtiraf Etti
43 Gündür Kayıp Olan Ecem\'in Üvey Babası, Genç Kızı Gömdüğü Yeri İtiraf Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 43 Gündür Kayıp Olan Ecem'in Üvey Babası, Genç Kızı Gömdüğü Yeri İtiraf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • adını: Eyer hanımlar islami şartlar içinde yaşasa bunlar olmaz 5 25 Yanıtla !!: Sanane isteyen istediği gibi yaşar 7 2 Şükran : Kafayı yemiş manyakkk 3 1 Mk: Bende ne zaman gelecek diyordum bir yobaz 0 0
  • emekli: yeter artık idam şart oldu böyle mikropları ceza evlerinde beslemeyin 28 1 Yanıtla
  • işler güçler: BU KIZ NASIL 17 YAŞINDA YA İLGİNÇ 4 22 Yanıtla
  • Hayat: Tüm pisliklerin sebebi erkekler.... 17 8 Yanıtla
  • E.balkan: Ya siz neyden bashediyosunuz. İslam mis sırf kız başı açık diyemi böyle yargısız infaz ediyorsunuz Lütfen biraz daha iyi düşünerek ve karşı taraftaki mağdur ve acılı aileyi düşünün ....ben bir erkek olarak utanıyorum.bir baba olarak endişe içindeyim ... Yetkililere sesleniyorum.lutfen bir an önce kadın terörüne dur diyin yazık bu gencecik insanlara .bunlari yapanların yaşama şansı olamasın...nedenide bu kadar mahsun insanı katledenlerin yaşama şansı olamaz. Durdurun bu vahşeti.((( 21 3 Yanıtla neco: Serefsiz isid beyinli cok var bu ulkede , yasantilarina bak acliktan, cehaletten, kiriliyorlar.biraz ondeki bir haberde kizin kendini bilmem kac milyon dolara satisa cikarmasina ahlaksizca yorum yazanlarda bunlar.bu dunyada kullandiklari suya, oksijene yazik.onlari kullananlarda en buyuk dusmanlari olarak egitimli nesli goruyorlar.hala utopik cahilane sacma dusuncelerle dunyada her yerde asagilandiklarinin farkinda bile degiller. 4 2
  • Mehmet Aydin HOPALI08: Bütün Kadinlarin ve Annelerin huzurunda sllandirilsin idam edilsin 22 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement