43 Sokak'ta Değişime Az Kaldı - Son Dakika
Güncel

43 Sokak'ta Değişime Az Kaldı

43 Sokak\'ta Değişime Az Kaldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar ilçe merkezine bağlı Kethüda Mahallesi 43 Sokak'ta başlatılan 6 bin metrekarelik parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor.

19.03.2018 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışmaları Kethüda Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Sevimler ile birlikte inceleyen Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e mahalle adına teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Akhisar ilçe merkezi Kethüda Mahallesi 43 Sokak'ta başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor. Şu ana kadar sokağa 6 bin metrekare parke taşı döşendiği ve çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte uzun yıllardır yaşanan birçok problemin son bulacağı belirtildi. Çalışmaların devam ettiği sokakta Büyükşehir Meclis Üyesi Doğan Ensivri, MASKİ İlçe Şefi ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Kethüda Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Sevimler, mahallesi için önemli olan ve yıllarca mahalle vatandaşları ve esnaflar için çile olan yoldaki bu çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte mahallelerinin büyük bir değişim yaşayacağını söyledi.

UZUN ZAMANDIR YAŞANAN SORUNLAR SON BULACAK

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Akhisar'da hemen her alanda bir çalışma yürüttüklerini belirten Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Doğan Ensivri de, 43 Sokak'ta uzun zamandır yaşanan sıkıntının Büyükşehir Belediyesi ile son bulacağına dikkat çekti. Ensivri, ilçede yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 43 Sokak'ta Değişime Az Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement