49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne Doğru

49.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Amerikalı film yıldızı Jena Malone, Antalya'ya gelecek.

06.10.2012 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Amerikalı film yıldızı Jena Malone, Antalya'ya gelecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliğiyle 6-12 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenecek festival galasında Altın Portakal Onur Ödülü verilecek Jena Malone, kendisi için hazırlanan özel programlarda hayranlarıyla buluşacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKSAV Şeref Kurulu Üyesi Mustafa Akaydın, Jena Malone'nin hiçbir bedel almadan, sadece Antalya'yı ve Altın Portakal Film Festivali'ni merak ettiği için Antalya'ya geldiğini söyledi.

Aynı zamanda tanınmış bir müzisyen olan Jena Malone, 1984 yılında doğdu. Genellikle bağımsız filmlerde oynamayı tercih eden Malone, sinema kariyerine kendisine genç oyuncu ödülü kazandıran Bastard Out of Carolina (1996) filmiyle başladı.

"Contact", "Stepmom", "Donnie Darko", "The Dangerous Lives of Altar Boys" gibi filmlerdeki başarılı performansıyla tanınan Jena Malone, canlandırdığı rollerde bilgili, zeki, sempatik, hazır cevap bir genç kız figürü çiziyor.

Jena Malone, Kasım 2013'te vizyona girecek "Ateşi Yakalamak" adlı filmde Johanna Mason rolünü oynayacak.

Muhabir: Şamil Kahveci

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement