4N 1K İlk Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? İşte 4N 1K 10. Bölümünde Yaşananlar - Son Dakika
Güncel

4N 1K İlk Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? İşte 4N 1K 10. Bölümünde Yaşananlar

4N 1K İlk Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? İşte 4N 1K 10. Bölümünde Yaşananlar

Fox TV' sevilen dizisi 4N 1K İlk Aşk'ın 10. Bölümü yayınlandı. 10. Bölümünde yaşananlar izleyicileri heyecanlandırırken. 11. Bölüm fragmanı merak konusu oldu. İşte, tüm detaylar..

15.09.2018 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4N 1K İlk Aşk dizisinin 11. Bölüm fragmanı merak konusu olurken, dizinin 10. Bölümü seyircilerden tam not aldı. Peki, 4N 1K İlk Aşk dizisinin 10. Bölümünde neler yaşandı?

4N 1K İLK AŞK 11.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Her bölümü heyecanla beklenen 4N 1K dizisinin 11. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

4N 1K İlk Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? İşte 4N 1K 10. Bölümünde Yaşananlar

4N1K İLK AŞK 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ali'nin gerçekleri bilmesi gerektiğine inanan Barış, Yaprak'ı ikna etmeye çalıştı. Kendi yaşadıklarını örnek veren Barış, onu ikna etmek için anne ve babasının mezarına dahi götürdü. Barış'ın Yaprak'a duygularını bilen Ali, ikili arasında onları çözmeye çalıştı. Her ikisinin de kendisinden bir şey sakladığına iyice emin olur. Oğuz'un ailesinin kötüleşen mali durumu gizlenemez durumdadır. Çete ona destek olmak için bir plan yapar. Herkes Oğuz'lara yardım etmek için seferber oldu. Cihan ile Ece arasında ise beklenmedik bir gelişme yaşandı. Okula yeni gelen Tuna'nın davranışları özellikle Yaprak'ı tedirgin etti. Barış'ın baskısına dayanmayan Yaprak, Ali'ye her şeyi itiraf etmeye gitti. Evde ise onu bambaşka bir sürpriz beklemektedir. İşte bu sürprizi dizinin 11. Bölümünde izleyeceğiz.

Son Dakika Güncel 4N 1K İlk Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? İşte 4N 1K 10. Bölümünde Yaşananlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement