5 çocuğun öldüğü servisin şoförü pazara yetişmek için hız yapmış! - Son Dakika
3.Sayfa

5 çocuğun öldüğü servisin şoförü pazara yetişmek için hız yapmış!

5 çocuğun öldüğü servisin şoförü pazara yetişmek için hız yapmış!

Afyonkarahisar'da servis aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 5 çocuğun hayatını kaybettiği 6 kişinin ise yaralı olarak atlattığı o anları kazadan kurtulanlar anlattı.

08.12.2021 13:43  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesi Çatağıl köyünde servis aracının kaza yapması sonucu 5 öğrencinin hayatını kaybettiği servis kazasında 6 öğrenci de ağır yaralanmıştı.

"SERVİS ÇOK HIZLI GİDİYORDU"

Kazada ağır yaralanan ve yatağa mahkum olarak yaşayan Hakan Tek,"Servis çok hızlı gidiyordu, 'Yavaş git' dedik, 'Pazara yetişeceğim' dedi. Sonra kaza yaptık. Arabanın hâkimiyetini kaybetti. Sonrasını hatırlamıyorum. Koltuklarda emniyet kemeri yoktu, hiç birinde. Kaza sonrası arkadaşlarımı kaybedince çok kötü hissettim. Hepsini kaybettik üzüldüm. Önce ailem bir şey demedi, ben ısrar ettim, sonra söylediler" şeklinde konuştu.

5 çocuğun öldüğü servisin şoförü pazara yetişmek için hız yapmış!

Başından aldığı darbe ile uzun süre tedavi gören Damla Duran, "Hızlı gidiyordu, direksiyon biranda döndü, şoför gözünü yumdu ağaca çarptık" dedi.

"BENİM İŞİM VAR DEDİ"

Kaza sonrası uzun süren tedavi süreci sonrası hastaneden taburcu olan Yağmur Duran, şoförün çık hızlı gittiğini belirterek, "Çok hızlı gidiyordu şoför Rahmetli Nisa ve Demet 'yavaş git Adalet amca' diyordu. O da 'hayır benim işim var, susun oturun falan' diyordu" dedi.

5 çocuğun öldüğü servisin şoförü pazara yetişmek için hız yapmış!

Kaza sonrası hafızalarını kaybeden ve yatağa mahkûm olarak yaşayan Rana Nur Eser ve Musa Eser'in annesi Cennet Ezer, iki çocuğunun durumunu gözyaşları içerisinde anlatarak, "Çocukların durumunu görüyorsunuz. Akılları gidip gidip geliyor. Adalet istiyoruz, adalet yerini bulsun" ifadelerini kullandı.

"PSİKOLOJİSİ BOZULDU KORKUYLA UYANIYOR"

Kazada yaralanan oğlu Hakan Tek'i kucağında taşıyan Fadime Tek, "Çocuğumun her tarafı kırık, 5 sefer ameliyattan çıktı. Sol kolu tutmuyor. Çocuğumu kucağımla indirip, kaldırıyorum. Uyuduğu zaman sürekli kafasını sallaya sallaya uyanıyor psikolojisi bozuk. Korkuyla uyanıyor" diye konuştu.

Son Dakika 3.Sayfa 5 çocuğun öldüğü servisin şoförü pazara yetişmek için hız yapmış! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Veli B.: Pazar önemli 0 2 Yanıtla
  • serdal şimşek: Bu adamları servis şoförü yapmadan önce iyice bir testten geçirmeli. Her önüne geleni servis şoförü yapmamalı.5 çocuk ölü, ,6 çocuk ağır yaralı. Yazık günah , 0 0 Yanıtla
  • İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı
    21:48 İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda 10 kilo 764 gram esrar, 39 gram sentetik uyuşturucu, 2 bin 870 uyuşturucu hap, 100 fişek, bir tüfek ve 250 bin lira ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Burdur Tefenni'de Sobadan Çıkan Yangın Evde Hasara Yol Açtı
    21:40 Burdur Tefenni'de Sobadan Çıkan Yangın Evde Hasara Yol Açtı

    Burdur'un Tefenni ilçesine bağlı Beyköy köyünde, Ali Karadere'ye ait evde sobanın yakılması sırasında çıkan yangın, evin kullanılamaz hale gelmesine neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürülürken, herhangi bir yaralanma olmadığı belirtildi.

  • TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Ali Akgün'den inşaat mühendislerine yönelik şiddete tepki
    21:39 TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Ali Akgün'den inşaat mühendislerine yönelik şiddete tepki

    Türkiye genelinde inşaatlarda çalışan mühendislerin karşılaştığı şiddet olaylarıyla ilgili Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün basın açıklaması yaptı. Akgün, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başta olmak üzere şantiyelerdeki şiddete karşı ilgili kurum ve kuruluşlar gerekli tedbirleri almalı, meslektaşlarımıza yönelik şiddet son bulmalıdır. İnşaat Mühendisleri hiçbir zaman sahipsiz değildir" dedi.

  • Karabük'ün Eskipazar ilçesinde müstakil ev alevlere teslim oldu
    21:35 Karabük'ün Eskipazar ilçesinde müstakil ev alevlere teslim oldu

    Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın sonucunda ev kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

  • İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli hırsızlar motosiklet çaldı
    21:35 İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli hırsızlar motosiklet çaldı

    İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli 2 hırsız, park halinde bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Sakarya'da ahır yangınında 25 büyükbaş telef oldu
    21:32 Sakarya'da ahır yangınında 25 büyükbaş telef oldu

    Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde çıkan ahır yangınında kurbanlık 25 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangına 8 itfaiye aracı ve 20 itfaiye eri ile müdahale edildi.

  • Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı
    20:49 Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı

    Muğla'nın Datça ilçesinde iki ayrı düzensiz göçmen olayında 12'si çocuk 34 düzensiz göçmen yakalanırken, 13'ü çocuk toplam 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Lastik botun su alarak batma tehlikesi yaşaması üzerine Sahil Güvenlik ekipleri müdahale etti ve 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, başka bir lastik bot da durdurularak içindeki 34 düzensiz göçmen yakalandı.


Advertisement